Ryzen 7700 ve 9070xt li bir sistem satın aldım. Genelde 2k monitör almam söylendi ama bütçenin çoğunu sisteme verdiğim için FHD monitör almayı düşünüyorum. Kulaklık vs. de alacağım için çok zorlanmak istemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Zorunda değilsin de FHD alacaksan 9070xt nin anlamı kalmıyor.Ryzen 7700 ve 9070xt li bir sistem satın aldım. Genelde 2k monitör almam söylendi ama bütçenin çoğunu sisteme verdiğim için FHD monitör almayı düşünüyorum. Kulaklık vs. de alacağım için çok zorlanmak istemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Bütçe yoksa gerek yok.Ryzen 7700 ve 9070xt li bir sistem satın aldım. Genelde 2k monitör almam söylendi ama bütçenin çoğunu sisteme verdiğim için FHD monitör almayı düşünüyorum. Kulaklık vs. de alacağım için çok zorlanmak istemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Ekran kartı kolay değiştirebileceğim bir şey olmadığı için bunu almıştım uzun süre idare etmesi açısından. Dediğiniz gibi FHD alıp ileride yukseltmekte olabilirZorunda değilsin de FHD alacaksan 9070xt nin anlamı kalmıyor.
Ya ekran kartını düşür boşa para verme ya da şimdilik FHD al ilerde onu yan ekran yapar veya satarsın sonrasında 2K monitöre geçersin.
Ne tarz oyunlar oynuyorsan ona göre almalısın monitörü hikaye vs oyunlar için 2K keyifli olur ancak e spor oyunlarıyla fhd yüksek hz monitör tercih etmen daha avantajlı olabilirEkran kartı kolay değiştirebileceğim bir şey olmadığı için bunu almıştım uzun süre idare etmesi açısından. Dediğiniz gibi FHD alıp ileride yukseltmekte olabilir
Ne tarz oyunlar oynuyorsan ona göre almalısın monitörü hikaye vs oyunlar için 2K keyifli olur ancak e spor oyunlarıyla fhd yüksek hz monitör tercih etmen daha avantajlı olabilir
Oynadığın oyunlar da FHD ye musait. Bütçen yoksa QHD alma zorunluluğun yok. İlerde duruma göre değişirsin. Ben 10 ay FHD-Yüksek HZ kullandım. Grafik ağırlıklı oyunlara yönelince 2K ya döndüm.Genel olarak CS pubg tarzı oyunlar oynuyorum arada da hikayeli oyunlar.
Genel olarak CS pubg tarzı oyunlar oynuyorum arada da hikayeli oyunlar.
Knk bende 5070 yada 9070xt arasında kaldım bir kullanıcı 9070xt de yazılım sorunlarından şikayteci olduğunu söyledi sende nasılRyzen 7700 ve 9070xt li bir sistem satın aldım. Genelde 2k monitör almam söylendi ama bütçenin çoğunu sisteme verdiğim için FHD monitör almayı düşünüyorum. Kulaklık vs. de alacağım için çok zorlanmak istemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
mümkünse 2k al ya da şimdi 1080 düşük seviye monitör al belirli bi zaman sonra 2k monitöre geç 1080 i de yan monitör yapRyzen 7700 ve 9070xt li bir sistem satın aldım. Genelde 2k monitör almam söylendi ama bütçenin çoğunu sisteme verdiğim için FHD monitör almayı düşünüyorum. Kulaklık vs. de alacağım için çok zorlanmak istemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.