2M bütçeye araba tavsiyesi

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Bütçe
2000000
2024 aralık ayında ilk arabam olarak cherry omoda 5 almıştım açıkçası çok memnun kalmadım, ilk arabam olmasına rağmen yetkili serviste ve sanayide çok tecrübe kazandırdı sağolsun. O yılın anahtar teslim fiyatının az aşağısına bugün satmış bulunmaktayım.

B otomatik ehliyetim var o yüzden manuel önermeyin, tercihen daha az arıza çıkaracağını düşündüğümden elektrikli bir model istiyorum. Tesla model y gözüme kestirdim fakat alışabilir miyim bilmiyorum, içi başka hiçbir araca benzemiyor değişik bir tasarım. Yine de çoğu fikre açığım, aracın kesinlikle sıfır olmasını istiyorum ikinci el bakmıyorum.

Honda hrv nissan qasqai toyota corolla cross bu ucu o fiyata en mantikli olanlar

2024 aralık ayında ilk arabam olarak cherry omoda 5 almıştım açıkçası çok memnun kalmadım, ilk arabam olmasına rağmen yetkili serviste ve sanayide çok tecrübe kazandırdı sağolsun. O yılın anahtar teslim fiyatının az aşağısına bugün satmış bulunmaktayım.

B otomatik ehliyetim var o yüzden manuel önermeyin, tercihen daha az arıza çıkaracağını düşündüğümden elektrikli bir model istiyorum. Tesla model y gözüme kestirdim fakat alışabilir miyim bilmiyorum, içi başka hiçbir araca benzemiyor değişik bir tasarım. Yine de çoğu fikre açığım, aracın kesinlikle sıfır olmasını istiyorum ikinci el bakmıyorum.
Hybrid Duster bakabilirsiniz

Hocam elektrikliler genelde daha sorunlu.Mesela teslada tonlarca sorun var.Japon malı bakmanızı öneririm eğer sorunsuz istiyorsanız

Kia EV6

SUV'dan sonra clioya binebilir miyim emin değilim hocam. Hybrid olarak duster dışında öneriniz var mı ve yakıt tüketimleri nasıldır?
Hocam qashqai bakılabilir sıfır.Deneyimlemedim ama güzel duruyor.Araştırın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.8 milyondu

Yakıt tüketimini bilmiyorum ama az yakar onun dışında Toyota Yeni cross modeli çıkartmış ve chr modeline bakabilirsiniz Peugeot da 3008 vardı

Neden beğenmediniz hocam? Beğendiğim bir modeldi?

Neden beğenmediniz hocam? Beğendiğim bir modeldi?
Hocam araba fena değildi ama bize şanssız gelişinden midir nedir artık, sorunlar yaşadım. Kaynağını bulamadığım ses geliyordu, vites geçişlerinde bi takılma vardı.

Hocam araba fena değildi ama bize şanssız gelişinden midir nedir artık, sorunlar yaşadım. Kaynağını bulamadığım ses geliyordu, vites geçişlerinde bi takılma vardı.
İlk defa duydum valla. Genelde sevilen bir araçtır. Sizin araçta varmış sorun demek ki :/.

İlk defa duydum valla. Genelde sevilen bir araçtır. Sizin araçta varmış sorun demek ki :/.
Evet sanırım, cherry yetkili servis daha ilgi alakalı uğraşsaydı belki şuan satmamış olurdum.

Geri