2m hangı araba alınır

mercedesler bütçeyi bir tık aşmıyor mu hocam.
aşıyor da aşmayan için güzel arabalar ben mesela iş falan hariç normal kullanımda mercedes hariç hiç bir arabaya binemem artık alıştım onun konforuna bi kere

aşıyor da aşmayan için güzel arabalar ben mesela iş falan hariç normal kullanımda mercedes hariç hiç bir arabaya binemem artık alıştım onun konforuna bi kere
arkadaşın bütçesine göre a6 veya sıfır suv demiştim bir fiyatlara baktım ikisi de zor gibi.

arkadaşın bütçesine göre a6 veya sıfır suv demiştim bir fiyatlara baktım ikisi de zor gibi.
a6 çok güzel araba aslında 2.4m ye falan çok güzel a6 lar var 450k koyabilse arkadaş çok temiz a6 alırdı

merhaba sizce 2m civarına şuan hangi arabayı almak mantıklı aklımdakiler
mercedes c200
audi a5 a4
508 2023
bunun dışında aklıma gelmedi bunlar dışındada onerebililrsiniz ama öncelik bunlar
hocam hangi şehirdesin.

izmir ama cevre sehirler sıkıntı olmaz cok uzak olmadıgı surece gıdılır
ankarada hyundai bayiisi eniştem tucson düşünürsen ellerinde varsa veya bir şekilde seni sıraya falan yazdırmaya çalışırdım.

ankarada hyundai bayiisi eniştem tucson düşünürsen ellerinde varsa veya bir şekilde seni sıraya falan yazdırmaya çalışırdım.
yok hocam acelesi yo şuan daha modele karar veriyoruz sonra ilabnlara bakıp temiz araç arıycaz

fotosu varmı kral bayılıyorum valla o araca
vallaha araba garajda şuan inip fotosunu çekemiyeceğime göre :D üstünde branda falan örtülü sürmüyorum genelde bizim 2009 model doblo var iş arabası onla takılıyorum genelde
Post automatically merged:

vallaha araba garajda şuan inip fotosunu çekemiyeceğime göre :D üstünde branda falan örtülü sürmüyorum genelde bizim 2009 model doblo var iş arabası onla takılıyorum genelde
aha bundan işte

Ekler

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    476.9 KB · Hit: 57
yok hocam acelesi yo şuan daha modele karar veriyoruz sonra ilabnlara bakıp temiz araç arıycaz
Mercedes iyidir hocam c200 de tam aileye uygun bir model sorun çıkarmaz kilometre bakımını yap yağını benzinini koy sanayiye yaklaşmazsın bile :)

a5 bence kaç model a5 ler o fiyata

Alfa Romeo Giulia lara bir göz atın, belki yer eder aklınızda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri