Sisteminizi komple yazabilir misiniz? Sistemi komple satıp yeni hazır sistem almak daha mantıklı olabilir.arkadaşlar rtx 3070 ekran kartım var darboğaz yapmayacak 1080 p oyniyacağım hem renderi iyi olan hemde ağır oyunları rahatlıkla oynatablen bir işlemci arıyorum 25 bine kadar bütçem var (intel olmasın)
https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html 7800x3darkadaşlar rtx 3070 ekran kartım var darboğaz yapmayacak 1080 p oyniyacağım hem renderi iyi olan hemde ağır oyunları rahatlıkla oynatablen bir işlemci arıyorum 25 bine kadar bütçem var (intel olmasın)
satıp değiştirme malesef pahalı olur benim için sistemin çoğu markalarıı bilmiyorum o yüzden yazamam ramım DDR 5Sisteminizi komple yazabilir misiniz? Sistemi komple satıp yeni hazır sistem almak daha mantıklı olabilir.
Olmaz. Daha uygun olur. Sisteminize bakıp parçalarını yazın.satıp değiştirme malesef pahalı olur
arktek rtx 3070 garantisi varOlmaz. Daha uygun olur. Sisteminize bakıp parçalarını yazın.
bana mı dediniz tam anlayamadım7800x3D sizce pahalı mı ?
Konuya sordum hocam. Yani sizde dahilsinizbana mı dediniz tam anlayamadım