Öneri 2x16 uygun ddr5 ram önerisi

Mimikri

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
5000
2x16 ram alacağım ama çip mevzuları falan vardı uygun bir sistem topluyorum anakartım 5600 mhz destekliyor ram şuan fiyat performans ram tavsiyesi var mıdır

bu ram alınır mı

6000mhz istersen Kasım indirimlerini bekle daha iyisini bulabilirsin, 5600 olarak da o ram şuan fiyat olarak iyi ama piyasa yeni şişti kasımda onlara da bir indirim gelir büyük ihtimal

Özetle RAM alırken birkaç bir şeye dikkat etmek gerekir. Ama bazen kişiden kişiye değişir.
1- CL değeri en düşük olmalı.
2- MHz değeri yüksek olmalı.
3- Marka diyebiliriz.
Markayı bazı kişiler çok önem verirler. RAM üreticisi olmasını isterler gibi diyebilirim. Bazıları markaya çok dikkat ederler. 3'ü 1'e koyar. Benim için önemli değil ben değerlerine vesaire bakarım...
1761646273263.webp

Ben bunu önerirdim. Hem yüksek mhz hemde cl değeri düşük...İlla marka istiyorsan
1761646523270.webp

bu olabilir...
1761646555136.webp

aradaki fark 1500-1600 tl ama mhz değerleri daha yüksek... değebilir....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak şunu eklemek isterim. Karşılaştırma yaparken fiyatları karşılaştırmamıştım. Yanlış yapmışım. Markalı attığım ilanlar ile senin ilanların arasındaki fiyat farkı çok fazla. Yani 2. ilan ile 2200 3. ilan ile 2400 fark var. MARKA bazlı düşünürsek ilanın gayet fiyat performans ama ben olsam değerlere bakar ve 700 liralık farkı verip ilk ilanı alırdım.

Son düzenleme:
Özetle RAM alırken birkaç bir şeye dikkat etmek gerekir. Ama bazen kişiden kişiye değişir.
1- CL değeri en düşük olmalı.
2- MHz değeri yüksek olmalı.
3- Marka diyebiliriz.
Markayı bazı kişiler çok önem verirler. RAM üreticisi olmasını isterler gibi diyebilirim. Bazıları markaya çok dikkat ederler. 3'ü 1'e koyar. Benim için önemli değil ben değerlerine vesaire bakarım... Alıntıyı görüntüle

Ben bunu önerirdim. Hem yüksek mhz hemde cl değeri düşük...İlla marka istiyorsan
Alıntıyı görüntüle

bu olabilir...
Alıntıyı görüntüle

aradaki fark 1500-1600 tl ama mhz değerleri daha yüksek... değebilir....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak şunu eklemek isterim. Karşılaştırma yaparken fiyatları karşılaştırmamıştım. Yanlış yapmışım. Markalı attığım ilanlar ile senin ilanların arasındaki fiyat farkı çok fazla. Yani 2. ilan ile 2200 3. ilan ile 2400 fark var. MARKA bazlı düşünürsek ilanın gayet fiyat performans ama ben olsam değerlere bakar ve 700 liralık farkı verip ilk ilanı alırdım.
önerin için sağ ol da benim anakart 5600 mhz destekliyor birde patriot için çabuk bozuluyor diyorlar satışını yapan bir arkadaşım söyledi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,829
Üyeler
183,644
Son üye
ergind59
Geri