Ya soketler bile beyaz bin beşyüz altmış beş yıldır firmalara isyan ediyoruz yazıyoruz orda burda sizden yapın kimse yapmıyor gigabytan başka yok..illa üstünde siyah yer oluyor diğer markalarda ne var yani komple beyaz yapsanizEvet baya sağlam kart bende çok sevdim güzelde duruyor
keşke yapsalar ASRock steel legends da güzel bu konuda yine hafif siyahlıklar var ama iş görürYa soketler bile beyaz bin beşyüz altmış beş yıldır firmalara isyan ediyoruz yazıyoruz orda burda sizden yapın kimse yapmıyor gigabytan başka yok..illa üstünde siyah yer oluyor diğer markalarda ne var yani komple beyaz yapsaniz
Tasarım olarak gigabytekeşke yapsalar ASRock steel legends da güzel bu konuda yine hafif siyahlıklar var ama iş görür
Keşke tam beyazları olsada onu alsak gigabyte ında vrmleri 1 saatlık r23 te 62 derece oluyorTasarım olarak gigabyte
asrock kalitesine bişey diyemem alacan x870e taichi ulan ne kart ama daha üstü yok
62 derece önemli değil sorun yapmazKeşke tam beyazları olsada onu alsak gigabyte ında vrmleri 1 saatlık r23 te 62 derece oluyor
Yok yok sorun felan kim ne dedi bilmem sıcaklığı o kadar önemli değilBunun yüzünden alınmaz vs dedilerse 9800x3d takacam sorun yaşamak istemiyorum
arkadaşlar attılar normalde xpg blade white istiyorum ama 6k ya kadar bütçem var 5.5k 5.1K çok düzensiz fiyatları oynuyor bu yüzden kafamda 3-4 tane daha alternatif olsun zaten Ram pek fark etmiyor
Hocam 6k para vericeksem bir rame ikinci el almam kusura bakmayınVatan bilgisayar'da 2 hafta önce bu xpg ramler beyaz ve siyah 2x24 gb olanlar hem kendi sitesinde hemde hepsiburada vatanbilgisayar satıcısında 6.500 mü 5.800 mü neydi. Yine aynı indirimler bir ihtimal denk gelebilir. Akakçe'ye epey'e yansımamış bile.
İkincisi ikinci elde şöyle bir şey var. Param güvende ile satışı var. Bunu değerlendirmek de isteyebilirsin.