Cavuskerem
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,754
- İsim
- Kerem Çavuş
bu hafta gidip denicem eğer çok içime sinmezse ya akko mod 007 alıcam yada ak820 pro
link var mı gift switch bulamadım
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuşların yazı tipi ve aydınlatması cidden çok güzel bu arada onlara bir şey demiyorum ama en büyük eksisi hotswap olmaması direkt , switchleri de red switche göre aşırı sesliydi ve ciddi anlamda kaliteli değil ne güzel sesi var ne de basım hissiyatı zevk veriyor ama deneme şansın varsa gateron yellow , akkonun herhangi bir switchini vb bunun gibi farklı switchli bir klavye dene birdaha rx switchin yüzüne bakmayacağının garantisini veriyorum ben de senin gibi düşünüyodum o önyargıyı kırmak lazım , sırf asus diye satan bir klavye hiçbir + yönü yok , bunun yanında ajazzı ele alalım en basitinden malzeme kalitesi süper denmez ama kalitesiz değil ciddi anlamda tatmin eder , tft ekran avantajı var , ses tekerleği avantajı var , hotswap pcb bozulmadığı sürece yeni switch seti alıp tak hem de bir değişiklik olur ve basım hissiyatı ve çıkan ses üst seviye önceki yorumumda dediğim gibi alüminyum custom bi klavye yapmadığınız sürece böyle bir ses alabileceğiniz klavye yok , bilmeyenler varsa diye söylüyorum alüminyum kasalar 2.5 - 3k dan başlıyor switch ve keycapssiz şekildeOptik switch kullanan piyasada çok az klavye çeşidi var. Ayrıca tuşun yapısı itibariyle tuşlar kenardan tutuluyor bu sayede tuşa köşesinden bile bassan eğilip büzülmeden dümdüz aşağı iniyor. ledlerin ortada olması da büyük avantaj. Bu yüzden Işıklandırma olarak da tartışılmasız en iyisi oluyor. Ben daha önce apex 7, apex pro, logitech vb çoğu bilindik markanın en iyi klavyelerini kullandım. Şuanda da ROG Azoth kullanıyorum ama RX switch olmadığı için haala özlem yaşıyorum. Gecikmeyi ve ergonomiyi iliklerime kadar farkettiğim tek klavyedir kendisi ayrıca inceleyen ve kullanan global forumlarda en güzel yorumları alan switchdir.
Son düzenleme: