❌İndirim Bitti! 3×600 ml Clearman Mentollü 304,53 Tl

horizonx505

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
82
Son düzenleme:
sac dokuyor bunlar, mentolu asiri keskin göze gelince felç ediyor kullanmayin bence.
Evet linkteki aşırı keskin ama benim kullandığım güzel mentolü keskin değil hafif baya iyi.
1754722980271.webp

beş para etmez bir şampuan. Saçı ilerde mafediyor kel kalıyorsunuz. jason statham gibide olamazsınız yani kel kalınca , bildiğin boka dönersiniz.

Ne alalım o zaman hocam
ben son zamanlarda kaliteli bir markanın bıttım sabunu kullanıyorum çok memnunum şimdilik. eski insanlarda bu kadar kellik yoktu. şimdi herkes saç dökülme sorunu yaşıyor. eskiden hacı şakir sabun ile yıkıyorlardı insanlar ne gürmüş saçları hepsinin.

beş para etmez bir şampuan. Saçı ilerde mafediyor kel kalıyorsunuz. jason statham gibide olamazsınız yani kel kalınca , bildiğin boka dönersiniz.
Bence abartı bir yorum o kadar kötü değil

Yıllardır kullanıyorum çok şükür Allah'a saçlarım yerinde. Sizin iş genetik olmasın?
ben dökülme yaşamıyorum 2 arkadaşım bu şampuanın eskiden beri bağımlısıydı. Bildiğin cebinde taşıyordu. Mentol ferahlığı derken şimdi önleri tepeleri heryeri açıldı. Şapkasız dışarı çıkamıyorlar. Herkesin bünyesi farklı sen çamaşır suyu ile yıkasan dökülmez. Kimiside çok hassas oluyor. Ama mentollü şampuanlar her zaman kullanılmaz. Bunu aklı başında olan her insan bilir.

Saç Derisini Uyaran Mentol Her Zaman İyi Mi Gelir?

Mentol, ciltteki sinir uçlarını uyararak ferahlatıcı bir etki yaratır. Bu da saç derisinde serinlik hissine yol açar. İlk başta oldukça hoş gibi görünse de, özellikle hassas ciltlerde bu durum bir süre sonra sorunlara neden olabilir. Aşırı uyarım, saç derisinde kuruluk, kızarıklık, tahriş gibi yan etkilere sebep olabilir.

Ayrıca bazı kullanıcılar mentollü şampuan kullandıktan sonra saç dökülmesi şikayetinde bulunur. Bunun temel nedeni, mentolün yanı sıra şampuanların içeriğinde bulunan sülfat, paraben, alkol gibi katkı maddeleridir. Bu maddeler saçın doğal yağ dengesini bozar ve saç tellerini zayıflatabilir.

Geri