Neler Yeni

3 aydır fitness yapıp hiçbir gelişme kaydedemedim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Haftada 4 gün spora giden birinin haftada minimum 400 gram tavuk yemesi lazım. 1 ayda 1600 gram. Fiyat olarak hesaplarsan hangisi lüks oluyor? Ayrıca protein tozunun içinde sadece protein yok. Kreatin, BCAA gibi tavuk göğsünde olmayan asitler var. Tavuk ekstra kalori içerirken protein tozundan ekstra kalori almazsın.
haftada 400gr?
günlük olmasın o dostum
https://www.supplementler.com/urun/hardline-vmax-protein-908-gr-15205 bak dostum bu ortalama bi protein tozu ve 32 ölçek 400tl 1 kilo tavuk göğsü de 70tl 5.5kg tavuk göğsü ediyor
1 ölçekte ortalam 25gr protein var 800gr protein ediyor
5.5kg tavuk göğsünde 1650gr protein var toplam az çok
yani protein ihtiyacını karşılayamayan bi adam için hangisi daha mantıklı tahmin edebiliyorsundur
bcaa falan var tamamdır ama neredeyse 2 katı fazla protein var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Protein tozundaki protein için 400gr tavuk yemen lzm
dalga mı geçiyorsunuz siz?
protein tozunun ölçeğinde 25gr protein var dostum
100gr tavuk göğsü zaten 30gr protein veriyor ortalama

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
haftada 400gr?
günlük olmasın o dostum
https://www.supplementler.com/urun/hardline-vmax-protein-908-gr-15205 bak dostum bu ortalama bi protein tozu ve 32 ölçek 400tl 1 kilo tavuk göğsü de 70tl 5.5kg tavuk göğsü ediyor
yani protein ihtiyacını karşılayamayan bi adam için hangisi daha mantıklı tahmin edebiliyorsundur

Günlük 400 gram? Tüm proteini tavuktan mı alıyorsun?
Tavuk göğsü, protein tozu gibi uzun süre kullanılabilecek bir protein kaynağı değil. Aynı yemeği her spor günü yiyemezsin. 32 ölçek toz, 1 ayda 16 ölçek kullanırsan 2 ay dayanıyor. Yani ayda 200 TL harcamış oluyorsun. Bir başka konu ise hazırlamak. Protein tozunu hazırlamak max 2 dakika sürüyorken. Tavuk göğsünü kesmek pişirmek derken 15 dakikayı buluyor. Protein spor sonrası ilk 30 dakikada en iyi işleneceği için zaman önemli.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Günlük 400 gram? Tüm proteini tavuktan mı alıyorsun?
Tavuk göğsü, protein tozu gibi uzun süre kullanılabilecek bir protein kaynağı değil. Aynı yemeği her spor günü yiyemezsin. 32 ölçek toz, 1 ayda 16 ölçek kullanırsan 2 ay dayanıyor. Yani ayda 200 TL harcamış oluyorsun. Bir başka konu ise hazırlamak. Protein tozunu hazırlamak max 2 dakika sürüyorken. Tavuk göğsünü kesmek pişirmek derken 15 dakikayı buluyor. Protein spor sonrası ilk 30 dakikada en iyi işleneceği için zaman önemli.
sen protein tozunu 2 günde 1 içersen protein ihtiyacını nasıl karşılayacaksın? tavuğun 100grsinde 30gr olmak üzere 400gr de 120gr protein var
seni bilmem ama benim ihtiyacım 170gr civarı cut dönemindeyim
ve tavuk neden sürekli yenmesin? tavuğün alternatifleri de var tabi hindi,kırmızı et,yumurta gibi
kırmızı et biraz lüks tabi
anlattıkların mantık dahilinde değil
her şey sadece harcadığın para değil vücudunu da geliştirmek
2 günde bi protein tozu içmek falan kusura bakma ama saçmalıktan ibaret

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
sen protein tozunu 2 günde 1 içersen protein ihtiyacını nasıl karşılayacaksın? tavuğun 100grsinde 30gr olmak üzere 400gr de 120gr protein var
seni bilmem ama benim ihtiyacım 170gr civarı cut dönemindeyim
ve tavuk neden sürekli yenmesin? tavuğün alternatifleri de var tabi hindi,kırmızı et,yumurta gibi
kırmızı et biraz lüks tabi
anlattıkların mantık dahilinde değil
her şey sadece harcadığın para değil vücudunu da geliştirmek
2 günde bi protein tozu içmek falan kusura bakma ama saçmalıktan ibaret
Dostum tüm protein ihtiyacını tozdan karşılayamazsın zaten.

KnightDavion

80+ Bronze
Arkadaşlar selam. 3 aydır spor yapıyorum bundan öncesine evde 3 aylık bir süreç ile kendi dumbellarım ile çalıştım. Salonda başladığımca örneğim omuzum 129cm kolum 36cm'idi bundan 75 gün sonra bir ölçüm daha yaptım ve kolum hiç artmazken omuzum 3 santım kısalmış. Bu nasıl mümkün olabilir anlamıyorum. Düzenli spor yapıp bol bol su içen proteinini tam olamasa da almaya çalışan biriyim boyum 179cm kilom 81.bu sonuç cidden beni çok üzdü. He arkadaşlar diyor ki mesela yo gayet hoş oldun değişiklik belli oluyor falan özllikle kolum fazlaca damarlaştı gözükmeyene damarlar arttı ve kaldırdığım ağırlıklar tamamıyla arttı 15kg shoulder press yapan biriydim şu an 25'i zorluyorum gögüs içinde aynı şekilde ama anlamış değilim neden böyle olduğunu. Zamanında 30-35 kilo verdiğim için hafif yağlı bir insandım onu da ekleyeyim onun yanında düzgün bir şekilde yaparım antrenmanımı. Bu platformda spor geçmişi insanlar olduğunu biliyorum bana bir yol gösterirlerse çok mutlu olurum...

Hocam fotoğraf olmadan burada ne yazsak boş, fotoğraf lazım. Omuz itişte 25 kg ile 4*12 yapabiliyorsan mesela gayet fazlasıyla güçlüsün demektir. Türkiye’deki her 10 erkeğin 9’undan güçlüsündür hatta. 4*12 25 kg omuz itiş yapabiliyorsan zaten çoğu şeyi doğru yapıyorsundur sen anlat biz dinleyelim. :)

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Dostum tüm protein ihtiyacını tozdan karşılayamazsın zaten.
ya dostum benim bahsettiğim ya protein tozu ya tavuk alacak bütçede olan adamlar için
düşük bütçeden ne anlıyorsun?
bide haftada 400gr falan saçmalıyorsun lütfen noktala bu konuşmayı burda

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmet Kazancı
ya dostum benim bahsettiğim ya protein tozu ya tavuk alacak bütçede olan adamlar için
düşük bütçeden ne anlıyorsun?
bide haftada 400gr falan saçmalıyorsun lütfen noktala bu konuşmayı burda
Öncelikle şunu diyeyim bu konuda bilgi sahibi olduğun kesin çünkü gayet net bir şekilde açıklıyorsun her şeyi.Evet zaten dediğim gibi yapıyorum tavuk gögüslerini 150'şer gram bölüp hergün pişirio antrenman sonrası yiyorum fakat buna yeni başladım 2 hafta oldu sadece.Ayrıca gerçekten hesaba vurunca gögüs tozdan daha mantıklı oluyor.Ayrıca umarım dendiği gibi yağdan kaybetmişimdir yoksa gerçekten 3 aydır boşa kürek sallıyorum çünkü gerçekten kendimi çok zorluyorum.Ayrıca bu spor piyasasında herkesin saçma bir egosu var nedenini anlamış değil kimseye yaptığın bir şeyi inandıramıyorsun adama şu kiloyu kaldırıyorum demişim alltan alttan dalga geçmiş :).Gerçekten komik bu tipler ve bu piyasanın yarısı maalesef bir yere ulaşanlar diğerlerinin oraya ulaşmasını istemiyor nedensense.Başta siz olmak üzere tüm cevap veren dostlara teşekkür ederim.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Öncelikle şunu diyeyim bu konuda bilgi sahibi olduğun kesin çünkü gayet net bir şekilde açıklıyorsun her şeyi.Evet zaten dediğim gibi yapıyorum tavuk gögüslerini 150'şer gram bölüp hergün pişirio antrenman sonrası yiyorum fakat buna yeni başladım 2 hafta oldu sadece.Ayrıca gerçekten hesaba vurunca gögüs tozdan daha mantıklı oluyor.Ayrıca umarım dendiği gibi yağdan kaybetmişimdir yoksa gerçekten 3 aydır boşa kürek sallıyorum çünkü gerçekten kendimi çok zorluyorum.Ayrıca bu spor piyasasında herkesin saçma bir egosu var nedenini anlamış değil kimseye yaptığın bir şeyi inandıramıyorsun adama şu kiloyu kaldırıyorum demişim alltan alttan dalga geçmiş :).Gerçekten komik bu tipler ve bu piyasanın yarısı maalesef bir yere ulaşanlar diğerlerinin oraya ulaşmasını istemiyor nedensense.Başta siz olmak üzere tüm cevap veren dostlara teşekkür ederim.
bilgiyi duymakla kalmayıp araştırıp teyit et dostum
bu alemdeki 10 kişiden 9u boş,yanlış bilgi veriyor
kendine iyi bak umarım istediğin vücuda ulaşırsın

JSezar

80+ Silver
yaramıyorsa bırak.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
haftada 400gr?
günlük olmasın o dostum

Senin ölçeğini bilmiyorum ama benm ölçekte 150gr a kadar alıyo

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Senin ölçeğini bilmiyorum ama benm ölçekte 150gr a kadar alıyo
Dostum cidden saçmaladınız, sen 150gr protein tozu içiyorsan karaciğerin yakında iflas bayrağı çeker beklemede kal

Top Bottom