Neler Yeni

3 aylık gelişim nasıl?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ne zaman başlamalıyım sizce veya başka takviye de önerir misiniz?

Şimdilik sadece protein tozu alabilirsiniz güvendiğiniz bir markadan. 4 ay sonra da kreatine başlayabilirsiniz ancak düzgün bir şekilde kullanmanız şart. Steroid kullanacağınızı sanmıyorum. Sağlıklı beslenin yeterli.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
PPL bir programdan devam ediyorum hocam günde de yaklaşık 90 100 arası protein almaya çalışıyorum. (Tavuk, yoğurt, yulaf) takviye olarak kreatine başlayacağım.
bence 3 ayda sağlam ilerlemişsin temiz beslen antrenmanlarda ağırlıkları arttırmaya çalış çok daha iyi gelişirsin zaten beslenmende sıkıntı yok sadece antrenman volumünü arttır, kreatin de senin için çok iyi olur ve zamana güven, https://forum.donanimarsivi.com/konu/proteinocean-pre-workout-5li-tester-39-tl.871304/ burdan da beleşe pro workout almayı unutma :)

3 ay önce 56 kg iken şu an güncel 71 kg'yim. Yedim ve spor ekstra bir şey yok. Üç aya göre sizce nasıl?
Önceden hiç spor geçmişim yok.
3 ayın bir süresi sadece yedim. Yiyerek falan 62 kg'lara geldim sonrasında sporla kilo aldım.
Boy: 178.
Şimdi kreatine başlamayı düşünüyorum.
Hocam ayda 5 kilo almışsıniz anladığım kadarıyla peki gunde kaç kalori aldınız?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Çok güzel kilo almışsın ama biraz fazla yağlanmışsın. Diyetindeki yağları biraz azaltabilirsin. Çok iyi değişim helal olsun.

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Batuhan
Şimdilik sadece protein tozu alabilirsiniz güvendiğiniz bir markadan. 4 ay sonra da kreatine başlayabilirsiniz ancak düzgün bir şekilde kullanmanız şart. Steroid kullanacağınızı sanmıyorum. Sağlıklı beslenin yeterli.
Sağlam protein tozu en kötü 1500 den başlıyor o biraz pahalı geldi aslında. Ucuz alırsam muhtemelen vadettiği proteini vermeyecek.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sağlam protein tozu en kötü 1500 den başlıyor o biraz pahalı geldi aslında. Ucuz alırsam muhtemelen vadettiği proteini vermeyecek.

Verir de çok sağlıklı olmaz.

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Batuhan
Çok güzel kilo almışsın ama biraz fazla yağlanmışsın. Diyetindeki yağları biraz azaltabilirsin. Çok iyi değişim helal olsun.
Ne gördüysem yedim ve spor gerçi halen aynı 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

2500 ile nasıl 5kilo aldınız millet 3000alıp 2 3kilo zarzor alıyor
Metabolizmam başlarda neredeyse aşırı yavaşladığı için 2500 üstü almam bana aldırmıştı. Şimdi 3000 altı alınca alamıyorum verdiğim bile oluyor.

Verir de çok sağlıklı olmaz.
Önereceğiniz ortalama fiyatlı var mı

Ne gördüysem yedim ve spor gerçi halen aynı 😂

Metabolizmam başlarda neredeyse aşırı yavaşladığı için 2500 üstü almam bana aldırmıştı. Şimdi 3000 altı alınca alamıyorum verdiğim bile oluyor.
19şubatta bende başliyorum inşallah spora bende 56kgyim günde 3000 kalori hedefim hayırlısı bakalım

Top Bottom