Neler Yeni

3 aylık gelişim nasıl?

Keyfen

80+ Bronze
dostum beslenmene bi tık dikkat etmen lazım
-azaltman gerekenler : yağlı yiyecekleri biraz daha azal naturel yağ olsa bile 3/4 e indirmen yeterli ,
- karbonhidratı azalt
çalışma programını bilmiyorum ama biraz kardiyo eklemende lazım 10 dakka bile olsa çık biraz koş anlık kalbin bi uçsun bi düşsün min 130 - max 160 bandında biraz götürsen yeterli kalp atışını

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Eren
1704985505490.png
bu ne aga kılıç gibi

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Batuhan
Hocam öncelikle pp lerimiz aynı. Ve nasıl kilo aldın bende kilo alıyordum hasta oldum. Şimdi kilo alamıyorum. Yulaf ezmesi de yiyemiyorum tadı kötü.
Kalorisi yüksek ama hacmi küçük besinler şart başta. Çok kilo eksiği varsa kuruyemişler ekstra kalori sağlar. 100 gramı 500 kalori civari. Günde 3 öğün yemek üzerine kuruyemiş ve bazı shakeler ile günde 3000+ kalori üstüne çıkıp kilo alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum beslenmene bi tık dikkat etmen lazım
-azaltman gerekenler : yağlı yiyecekleri biraz daha azal naturel yağ olsa bile 3/4 e indirmen yeterli ,
- karbonhidratı azalt
çalışma programını bilmiyorum ama biraz kardiyo eklemende lazım 10 dakka bile olsa çık biraz koş anlık kalbin bi uçsun bi düşsün min 130 - max 160 bandında biraz götürsen yeterli kalp atışını
Kardiyo nerdeyse aylardır yapmıyorum ya.

Ortalama 300 civari veya 350 karbonhidrat alıyorum.
Protein 90-100 arası.
Pazartesi göğüs triceps
Salı biceps ön kol
Çarşamba omuz+ bacak şeklinde

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
Kalorisi yüksek ama hacmi küçük besinler şart başta. Çok kilo eksiği varsa kuruyemişler ekstra kalori sağlar. 100 gramı 500 kalori civari. Günde 3 öğün yemek üzerine kuruyemiş ve bazı shakeler ile günde 3000+ kalori üstüne çıkıp kilo alabilirsin.
2 öğün yiyorum günde. Ara öğünlerde buğdaylı biskuvi yiyorum. Geç uyandığım için iştahım olmuyor.

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Batuhan
2 öğün yiyorum günde. Ara öğünlerde buğdaylı biskuvi yiyorum. Geç uyandığım için iştahım olmuyor.
Püf nokta erken uyanmakta. Kahvaltı çok önemli özellikle erken saatlerde. Kahvaltıda reçel bal gibi tatlı şeyler de yersen kan şekeri hızlı yükselip düşüyor anlık tokluk hissi yaşayıp tekrar acıkıyorsun. Bana kalırsa en geç 10 da kalkmaya calış ve sistemli şekilde öğünleri saat olarak ayır.

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
Püf nokta erken uyanmakta. Kahvaltı çok önemli özellikle erken saatlerde. Kahvaltıda reçel bal gibi tatlı şeyler de yersen kan şekeri hızlı yükselip düşüyor anlık tokluk hissi yaşayıp tekrar acıkıyorsun. Bana kalırsa en geç 10 da kalkmaya calış ve sistemli şekilde öğünleri saat olarak ayır.
Tamam hocam 8 de kalkarım 9 da kahvaltı yaparım. Teşekkür ediyorum.

amparator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet selim
3 ay önce 56 kg iken şu an güncel 71 kg'yim. Yedim ve spor ekstra bir şey yok. Üç aya göre sizce nasıl?
Önceden hiç spor geçmişim yok.
3 ayın bir süresi sadece yedim. Yiyerek falan 62 kg'lara geldim sonrasında sporla kilo aldım.
Boy: 178.
Şimdi kreatine başlamayı düşünüyorum.
kollar fena değil üst göğüs ve latlar eksik ama 3 ayda yinede güzel

Keyfen

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardiyo nerdeyse aylardır yapmıyorum ya.

Ortalama 300 civari veya 350 karbonhidrat alıyorum.
Protein 90-100 arası.
Pazartesi göğüs triceps
Salı biceps ön kol
Çarşamba omuz+ bacak şeklinde
dostum potansiyelin var disiplinli yapıcaksan sana tavsiyem karbonhidratı biraz düşür proteini 150 civarlarına çıkar çalışma programı içinde minimum haftada 5 gün gitmen lazım
pazartesi : göğüs arka kol
salı : omuz ön kol
çarşamba bacak karın
perşembe : göğüs arka kol
cuma : omuz ön kol
6. günde gidebilirsen kardiyo ve karın önerebilirim tabi spordan soğutmayacaksa ve büyük bölgeler için 20 set minimum - küçük bölgeler kol gibi içinde min 16 set,
bir kaç tavsiyemde sporda devamlılığın sağlanması için nefsin kabardığında yiyecek içecek keyfine göre kardiyo yapmazsan 2 haftada 1 cheat meal yapabilirsin kardiyo yapıyorsan 1 haftada 1 yapabilirsin, ama karın çalışmayıda ihmal etme şuan yağ oranın %10-12 civarlarında sanırsam karın kasların belirginleştimi o noktada psikoloji uçuyo gidiyo daha daha fazla kendin gitmek istiyorsun

KnightDavion

80+ Bronze
3 ay önce 56 kg iken şu an güncel 71 kg'yim. Yedim ve spor ekstra bir şey yok. Üç aya göre sizce nasıl?
Önceden hiç spor geçmişim yok.
3 ayın bir süresi sadece yedim. Yiyerek falan 62 kg'lara geldim sonrasında sporla kilo aldım.
Boy: 178.
Şimdi kreatine başlamayı düşünüyorum.

Yolun çok başındasın. Herhangi bir takviyeye şu anlık ihtiyaç yok. Spor ve sağlıklı beslenmeye devam. Sporu ve sağlıklı beslenmeyi bırakmadan 1 yıl devam edebilirsen ondan sonra belki takviye düşünülebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,326
Üyeler
164,647
Son üye
Leclouch
Top Bottom