3 bin tl 600-750 w psu önerisi

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3000
Max 3 bin TL 600-750 w arası güvenilir herkesin tavsiye edebileceği bir psu arıyorum önereceğiniz psu varmıdır?

Max 3 bin TL 600-750 w arası güvenilir herkesin tavsiye edebileceği bir psu arıyorum önereceğiniz psu varmıdır?
fiyatına göre içi gayet dolu ve kaliteli

Bunu başka biride tavsiye etmişti hocam sıkıntu olucağını düşünmüyorum

1770133572432.webp
Kaliteli denmez enermax700w bile c

https://forum.donanimarsivi.com/konu/5yil-garantili-800w-psu-2568-tl-green.1203102/ bu c+

Son düzenleme:
sadece oradaki harflere göre kalite seçilmiyor , high power katı ve performanslı kondansatör kullanmış ayrıca en önemli özelliği 12v ve 5v kanalı ayrı bobinler yani enermax 700w psu'daki gibi tek bobin olmadığı için 5v kanalı yüke girerse(veya 12v) ikiside değer düşmeyecek sistem daha güvende olacak , enermax ise elektrolitik chengx (çin malı) kondansatörler kullanmış ve 12v-5v kanalı tek bobine verilmiş ayrıca köprü diyot alev alev çalışıyor yani bozulma ihtimali yüksek ama hemen bozulmaz sadece biraz daha az dayanır

sadece oradaki harflere göre kalite seçilmiyor , high power katı ve performanslı kondansatör kullanmış ayrıca en önemli özelliği 12v ve 5v kanalı ayrı bobinler yani enermax 700w psu'daki gibi tek bobin olmadığı için 5v kanalı yüke girerse(veya 12v) ikiside değer düşmeyecek sistem daha güvende olacak , enermax ise elektrolitik chengx (çin malı) kondansatörler kullanmış ayrıca 12v-5v kanalı tek bobine verilmiş ayrıca köprü diyot alev alev çalışıyor yani bozulma ihtimali yüksek ama hemen bozulmaz sadece biraz daha az dayanır
Hocam ben sizce şu anda ne almalıyım net konuşucak olursanız?

Geri