3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKAR MI

Milattan önceden beri varız bizi kimse yıkamaz Allah bizimle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hep aynı terane raf*ziler yahudilerin eşeği,gene bir tansiyon çıkarıp dönecek bir şey yok şuana kadar hangi iran roketi israile başarıyla girdi
İran korkmuyor kanka ölmekten ondan İran saldırırsa sıkıntı nuukler bombası var israilin

Milattan önceden beri varız bizi kimse yıkamaz Allah bizimle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İran korkmuyor kanka ölmekten ondan İran saldırırsa sıkıntı nuukler bombası var israilin
israil sonunda maşası olan iranın fişini kesmek istese çoktan nukelardı merak etme

arkadaşlar bildiğiniz gibi olaylar oluyor İsrail Filistin Rusya ukranya İsrail İran falan filan bunun yüzünden sizce ww3 çıkarmı çıkarsa ne olur nükleer ile bı anda yok oluruz diye korkmuyorum değil sizce çıkarmı çıkarsa ne olur gelin tartışalım
Günümüz savaşları topla tüfekle olcağını sanmıyorum kaldı ki kimse birbirine nükleer bomba atma cesaretine girişmez büyük risk olur.

arkadaşlar bildiğiniz gibi olaylar oluyor İsrail Filistin Rusya ukranya İsrail İran falan filan bunun yüzünden sizce ww3 çıkarmı çıkarsa ne olur nükleer ile bı anda yok oluruz diye korkmuyorum değil sizce çıkarmı çıkarsa ne olur gelin tartışalım
Bu gece her şey belli olur

Hiçbiri rahat durmuyor ki yerinde hepsi kaşınıyor hepsi olay peşinde resmen.
bu şekilde çok da uzak değil diyebiliriz 3.Dünya Savaşının...

İranlı ga......ın gerçekten siyonistlerle savaşacağına inanan var mı? Ancak 2 tane balon gönderir o da Suriye'de boş bir tarlaya düşer.

İran olursa Torpil savaşı olur

ciksada en onde beni gonderseler erkenden gideyim bu dunyadan gitmeden 3 5 les alirsam ne ala

Savaş çıkmayacak diyenler Büyük Deccal'den haberiniz yok galiba?

Geri