windows u yeniden kurma imkanin varsa temiz kurulum yapsan daha sağlıklı olur en azindan kafan rahat oluryaptım hocam yeniden başlattım cmd ye girerken tekrar hata verdi
kmode exception not handled : başarısız: wdf01000sys
windows u yeniden kurma imkanin varsa temiz kurulum yapsan daha sağlıklı olur en azindan kafan rahat oluryaptım hocam yeniden başlattım cmd ye girerken tekrar hata verdi
kmode exception not handled : başarısız: wdf01000sys
bilgisayarı temizlettiğim oğlan inatla ssd de sıkıntı var dedi ama doğrumu bilemedim yarın getir bakayım diyor bilgisayar ilk açıldığın da sapıtıyor mavi ekrana düşüyor sonra düşmüyor ama ilerleyen saatlerde tekrar düşebilir belkide bilmiyorum eğer sadece c diskini sıfırla derseniz deneyeceğimwindows u yeniden kurma imkanin varsa temiz kurulum yapsan daha sağlıklı olur en azindan kafan rahat olur
o hata windowsla ilgili hata eğer windowsu tekrar kurunca sorun düzelmiyorsa donanımsal problem vardır ssd in sağlıgını kontrol edebiliyorsan crystaldiskinfo ile bir bakin sonra occt ile ramleri bir test e sokun occt kullanmam diyorsaniz memtest deneyinbilgisayarı temizlettiğim oğlan inatla ssd de sıkıntı var dedi ama doğrumu bilemedim yarın getir bakayım diyor bilgisayar ilk açıldığın da sapıtıyor mavi ekrana düşüyor sonra düşmüyor ama ilerleyen saatlerde tekrar düşebilir belkide bilmiyorum eğer sadece c diskini sıfırla derseniz deneyeceğim
crystal disk görsellerini at bakalım gerçekten ssd de sorun mu var.bilgisayarı temizlettiğim oğlan inatla ssd de sıkıntı var dedi ama doğrumu bilemedim yarın getir bakayım diyor bilgisayar ilk açıldığın da sapıtıyor mavi ekrana düşüyor sonra düşmüyor ama ilerleyen saatlerde tekrar düşebilir belkide bilmiyorum eğer sadece c diskini sıfırla derseniz deneyeceğim
crystal disk görsellerini at bakalım gerçekten ssd de sorun mu var.
Ramlerde de bir problem olduğunu düşünmüyorum yeni 32 gb yaptım çünkü pc temizliğe gittikten sonra oldu ne olduysa geldim eve tak mavi ekran verdi güncellemeden sonrao hata windowsla ilgili hata eğer windowsu tekrar kurunca sorun düzelmiyorsa donanımsal problem vardır ssd in sağlıgını kontrol edebiliyorsan crystaldiskinfo ile bir bakin sonra occt ile ramleri bir test e sokun occt kullanmam diyorsaniz memtest deneyin
ramlerin soketinin içine veya ekran kartının soketinin içine toz kaçmış olabilir onuda kontrol et böyle küçük şeyler bile ***** saçma hatalar verdirtebiliyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramlerde de bir problem olduğunu düşünmüyorum yeni 32 gb yaptım çünkü pc temizliğe gittikten sonra oldu ne olduysa geldim eve tak mavi ekran verdi güncellemeden sonra
windowsun kurulu oldugu ssd ye temiz kurulum yapmak mantıklı eğer kurulum sonrası aynı problem devam ediyorsa ki sanmam donanımsal bir sorun vardırMesaj otomatik birleştirildi:
Ramlerde de bir problem olduğunu düşünmüyorum yeni 32 gb yaptım çünkü pc temizliğe gittikten sonra oldu ne olduysa geldim eve tak mavi ekran verdi güncellemeden sonra
Pc yi sıfırladım %76 da kaldı açılmasını bekliyorum eski sürümü kurdum zaten nvidiadasağlığı çok iyi durumda bir de okuma yazma değerlerini test etmek lazım yüksek ihtimal windows kaynaklı sorun nvidia ekran kartı varsa driverleri sıkıntı eski ddu ile eski dürümleri yükleyip deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramlerin soketinin içine veya ekran kartının soketinin içine toz kaçmış olabilir onuda kontrol et böyle küçük şeyler bile ***** saçma hatalar verdirtebiliyor.
Son çare öyle yapacağım hocam çünkü parçalarda bir arıza olduğunu pek düşünmüyorum çünkü toz içerisindeyken çok iyi şekilde çalışıyorduwindowsun kurulu oldugu ssd ye temiz kurulum yapmak mantıklı eğer kurulum sonrası aynı problem devam ediyorsa ki sanmam donanımsal bir sorun vardır