Neler Yeni

3 harfliler görülebilir mi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Yalan o videolar o zaman para kazanmak için tıklamak için öyle içerikler
Aynen öyle. Bu tarz videoların hiçbirine inanmamak lazım. Sen rahatça yat yatağına güzelce uykunu al. Eğer çok huzursuz oluyorsan kafana takılıyorsa da Ayet-el Kürsi oku kafan rahat yat.

Merak ettiğin farklı bi soru olursa sorabilirsin.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Cinler metafizik canlilardir 4. Boyut a yaşarlar seninle ayni evi aynı yatağı paylaşır bunlar iyi huylu cinlerdir ama birde işin kötü huylulari vardır bunlar sana zarar vermek psikolojini bozmak icin uğraşırlar onları görmen icin sana musallat olmalari gerekmektedir o da ya büyüyle olur yada onlara ters bişey yapman gerekir bunlar senin korkularından beslenir inanmaz ve korkmaz isen sana bişey yapmazlar inanir ve müslüman isen zaten onlar senden korkar ama ortada kalmış isen senin aklın ile oynarlar bundan 5 6 sene önce dayım gece geç vakitte düğünde ormanlık alana işemişti ve çarpilmisti eski dayim gitmiş yerine herşeyden korkan değişik hareketler yapan bir adam gelmişti bi süre boyle idi sonra hocaya gittik okudu muska falan yazdi duzeldi (dayıma kadar olan kısım araştırmalarım sonucunda elde ettiğim bilgiler doğruluğu sorgulanır dayimdan sonrası yaşanmış bişey inanmasida size kalmış bi durum)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yok öyle bir şey inanma onlara. Hayır niye açıp bakıyorsun ki öyle videolara. Merak etme bir şey olmaz.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,624
İsim
Taha yücel
Bütün cinlee oturup toplaşıp toplantı yapıp sana gelmezler merak etme gelmeleri icin anca musallat olmalari lazim oda nedenleri felan var öyle boş yere gelmezler eğer korkarsan besmele çek merak etme

3 ilhas suresi 1 fatiha oku

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Aslında onlar her yerlerde ve insanlar gibi bir hayatları var. Şöyle düşün:
Onlarda bir canlı ve kendi aralarında iletişim kurabiliyorlar. Sadece biz göremiyoruz.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Oyle bir sey yokki, hayatim boyunca dalga gectim hicbiri beni yatagimda yemeye calismadi :D.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Benim bir sınıf arkadaşım vardı. Böyle şeyler izliyip korkuyormuş. İzleme dediğimde de ilgimi çekiyor ana sayfaya düşünce dedi. (E izlemessen ana sayfaya da düşmez).
Yani sen de kendini tut ve izlememeye çalış. Başka bir şeylerle ilgilen. Yatmadan önce de 3 İhlas - 1 Fatiha Felak-Nas oku. 1-2 haftaya unutursun korkun da geçer. Korkuna yenik düşme.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Felak ve Nas suresini okuyabilirsin.
1617171234950.png

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bu şekilde olmuyor. O videolar sahte, görüntü kasmak için çekilmiş videolar.

Ariseks

80+ Gold
Dostum korku balon gibidir düşündükçe büyür korkunun üzerine git yada düşünme
Saçma sapan insta veya YouTube videolarına inanma
Ve sen korkudan yatamıyorum demişsin korktun 1-2 saat geç uyudun çok yoruldun sabah uyandın sana bir şey olmadı sadece uykundan oldun düşünme rahat rahat uyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom