Yardım 3 laptop arasında kaldım

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
20000
hangisini almalıyım daha iyileri varmı bilemedim ama

Son düzenleme:
hangisini almalıyım daha iyileri varmı bilemedim ama

https://ty.gl/0iqp6izacuhb2 (lenovo idepad slim 3 13.nesil core i3 1315u)

7520U kötü işlemci bence, ama bu fiyatlara i5 olması lazım i3 de az yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumda dedikleri gibi 16GB DDR5 varsa baya iyi zaten 16GB DDR5 tek başına 10K oldu…

Son düzenleme:
İçlerinde en iyisi core 3- 100u. Normal kullanımda ısınmaz zaten. Sekmelerde rama ihtiyaçınız olacak. Min. 16 ve arttırılabilir olması daha mantıklı.

İçlerinde en iyisi core 3- 100u. Normal kullanımda ısınmaz zaten. Sekmelerde rama ihtiyaçınız olacak. Min. 16 ve arttırılabilir olması daha mantıklı.
ubuntu diyor o nedir ben işletim sistemi kurmasını biliyorum win 10 düşünmüştüm

hocam aslında nakit alabiliyorsanız 2.ele yönelmeniz daha avantajlı olmaz mı 20 bin bandında hp victuslar vs var mesela 3050 3050 ti lı ya da başka markalar

hocam aslında nakit alabiliyorsanız 2.ele yönelmeniz daha avantajlı olmaz mı 20 bin bandında hp victuslar vs var mesela 3050 3050 ti lı ya da başka markalar
temizi sorunsuzu zor gibi bulmak güvenemiyorum ki:/

Linux ubuntu; win10 kurarsınız.
ne o anlamadım ama denicem

şunlar alınır mı sence ne diyorsun hangisi sence?

Son düzenleme:
mesela 15 bin düşünür müsünüz yazmıs birisi numara istemiş17.5 demiş birisine 15-17 arasına rahat alınabilir 1650 1650 ti ekran kartları artık fi tarihinde kaldı ben victus d1055nt kullanıyorum mesela ekranı da normal leptoptan bi tık büyük acıkcası memnunum bi sıkıntı cıkartmadı şu ana kadar.
Ya da marka takıntım var dersen bu paralara asus tuf lenovo vs gibi markalar da var.Varsa 3050 ya da ti lı alınabilir bu paraya 3050 ti lı tuf zor sanırım ama araştırmak lazım birazcık.
ben olsam mesela bi tık araştırıp bakardım ti lı almaya calısırdım bu attıgım arkadaş mesela 15-16 ya tav gibi duruyor sadece sahibindene girip baktım :) 2dk
bi iki saat araştırmayla eleyebilirsin bulabilirsin baya pc

mesela 15 bin düşünür müsünüz yazmıs birisi numara istemiş17.5 demiş birisine 15-17 arasına rahat alınabilir 1650 1650 ti ekran kartları artık fi tarihinde kaldı ben victus d1055nt kullanıyorum mesela ekranı da normal leptoptan bi tık büyük acıkcası memnunum bi sıkıntı cıkartmadı şu ana kadar.
Ya da marka takıntım var dersen bu paralara asus tuf lenovo vs gibi markalar da var.Varsa 3050 ya da ti lı alınabilir bu paraya 3050 ti lı tuf zor sanırım ama araştırmak lazım birazcık.
ben olsam mesela bi tık araştırıp bakardım ti lı almaya calısırdım bu attıgım arkadaş mesela 15-16 ya tav gibi duruyor sadece sahibindene girip baktım :) 2dk
bi iki saat araştırmayla eleyebilirsin bulabilirsin baya pc
elden veriyor bu ilandaki uzak bana ama arastırcam 2.el tercih edicem gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,601
Üyeler
189,116
Son üye
Idomtknoww
Geri