3 MİLYON TL ARAÇ A3 MÜ Q3 MÜ

Burak1414

80+
Reaksiyon skoru
70
3 Milyon tl bütçem var her türlü araç önerilerinize açığım . audi bilindik ve bizde olan bi marka o yüzden a3 ve q3 arasında kaldım hangisini önerirsiniz

Q3 derdim ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cupra VZ olabilir isteğe göre.

3 Milyon tl bütçem var her türlü araç önerilerinize açığım . audi bilindik ve bizde olan bi marka o yüzden a3 ve q3 arasında kaldım hangisini önerirsiniz
zavkine göre değişir 2 si de güzel araç bizde 2012 model 2.0 Q3 var içi diğer suvlara göre bir tık daha geniş rahat bir araba 1.4 ünü bilmiyorum ama daha önce çok güçlü bir araba sürmediysen 2.0 motor gaz açınca tatmin ediyor

g20 320i. a3 o paraları edecek araba değil

Sedan rezil Cip vezir eder at arkaya mangal eşyalarını git piknik parkına yak mangalı

Bu Kadar Bütçede Elektirikliye Bakılabilir

Q3 derdim ben.

Cupra VZ olabilir isteğe göre.
cupra tasarımı çok hoşuma gitmiyo şahsen

g20 320i. a3 o paraları edecek araba değil
yokki o paralara g20 ben 20bin kilometre ve 2023 yılı altı araç almam

Sedan rezil Cip vezir eder at arkaya mangal eşyalarını git piknik parkına yak mangalı
:) sağolun tavsiyeniz için

DS 7 öneririm hocam.
ds7 de bi seçenek ama audi ile kıyaslanır mı bilmiyorum türkiyede piyasası çok yok diyolar

Bu Kadar Bütçede Elektirikliye Bakılabilir
elektrikli düşünmüyorum hocam sağolun

cupra tasarımı çok hoşuma gitmiyo şahsen

yokki o paralara g20 ben 20bin kilometre ve 2023 yılı altı araç almam

:) sağolun tavsiyeniz için

ds7 de bi seçenek ama audi ile kıyaslanır mı bilmiyorum türkiyede piyasası çok yok diyolar

elektrikli düşünmüyorum hocam sağolun
Piyasa evet aşırı yok ama bu paraya auideden çok daha premium yok yok. Motoru pejo motoru pejo servisine gidipte halledebiliyorsunuz.

anladım ds 7 nin 300 beygirlik hybrid modeli geliyor sanırım ama çok sportif değil gibi hissettiriyor
Yani hocam ben suvda sportiflik aramamak lazım konfor ve lüks aramak lazım. 300 beygir daha ne olsun. alıcağınız q3 den çok daha güçlü. (sponsorum honda ds değil :D)

3 Milyona a3 yada q3 alırsan senin adına üzülürüm aklıma direkt g20,g30 falan geliyo en azından a4 olmalı bu fiyata

Bu bütçede a3 listeye koyulmaz, giluia bakın volvo s60 bakın bmw bakın

Suv öneri olarakta q3 olabilir ama ben defender bakardım güzel seçenekler var güzel pazarlık yapılıp fırsat kovalanır defender için
cupra Terramar bakılabilir
alfa stelvio olabilir veya X-Trail

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,350
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri