Neler Yeni

Rehber 3. Parti Driver Bulucular Yerine Orijinal Driverlar Kurma

BeKo'O

80+ Silver
Saçma driver bulucular bazen Windows`un bulamadığı driverleri buluyor ama. Sana bi Laptop veririm istediğin kadar uğraş orjinal driverini bulamazsın, kuramazsın. Önemli olan doğru programı kullanmak.
İnternette desteği kesilen sürücüleri bulmak için güvenli siteler mevcut bu zararlı programları indirilebilir hale getirmiyor :) Konuda örnek site de verdim. Laptopu da söyleyebilirsin hiç sorun değil benim de 10 yıllık laptopum var ve araştırma sonucu bütün sürücülerini sorunsuz bir şekilde yüklemiştim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,384
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İnternette desteği kesilen sürücüleri bulmak için güvenli siteler mevcut bu zararlı programları indirilebilir hale getirmiyor :) Konuda örnek site de verdim. Laptopu da söyleyebilirsin hiç sorun değil benim de 10 yıllık laptopum var ve araştırma sonucu bütün sürücülerini sorunsuz bir şekilde yüklemiştim.
Zararlı program indir demedim zaten :) Zararsız olan 3. Parti yazılım kullanmak önemli dedim. Win7 de Windows Update yoktu, mecbur 3. Parti kullanmak gerekiyordu. Yıllarca Windows toolkit -sanırım buydu- bunla format attım hiçbir zararını da görmedim.

BeKo'O

80+ Silver
Zararlı program indir demedim zaten :) Zararsız olan 3. Parti yazılım kullanmak önemli dedim. Win7 de Windows Update yoktu, mecbur 3. Parti kullanmak gerekiyordu. Yıllarca Windows toolkit -sanırım buydu- bunla format attım hiçbir zararını da görmedim.
Tamam işte o dediğin saçma kategorisine girmez ki zaten :D Toolkit zaten Microsofta ait resmi bir yazılım, ayrıca dediğim gibi program kullanmak gerekmiyor internette mevcut, indirilen programlarda internetten buldukları sürücüleri indiriyor ve çoğu zaman kötü amaçlı sürücüleri indirdikleri için sıkıntı çıkıyor anlatmak istediğim bu yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,602
Üyeler
168,155
Son üye
goldensparrow
Top Bottom