Fanlar dönüyor mu?Kontrol ettim önceden olmuyordu
Evet onlarda sorun yokFanlar dönüyor mu?
Sadece kırmızı düzgün yanıyor sabit renklerdeFanlar dönüyor mu?
Komple söktüm hocam uzay montajladim üstüne belki kontrolcü bozuktur diye anakarta taktım yine aynısıKabloyu tam takmamışsındır.
Üstüne birde en üstte ki fan bozuk demiştim kablonun yeri değişince fark ettim o bozukluk en alttaki fana geçtiEvet onlarda sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece kırmızı düzgün yanıyor sabit renklerde
Komple söktüm hocam uzay montajladim üstüne belki kontrolcü bozuktur diye anakarta taktım yine aynısı
fanlar dönüyorsa sorun yok bence.daha fena duruyor bence böyle.
Beni rahatsız ediyor hocam mavi ye alınca tamamen. Yanmıyor 1 tanesidaha fena duruyor bence böyle.
fanlar dönüyorsa sorun yok bence.
Hocam birde farklı bir sorum olcak ben bu pc yi açarken fanlar hızlanıyor ekran kartı dahil sonra duruyor pc açılınca normal e dönmüş oluyor kısa sürede oluyor bu dediğimdaha fena duruyor bence böyle.
fanlar dönüyorsa sorun yok bence.
sorun yoktur muhtemelen.Beni rahatsız ediyor hocam mavi ye alınca tamamen. Yanmıyor 1 tanesi
Hocam birde farklı bir sorum olcak ben bu pc yi açarken fanlar hızlanıyor ekran kartı dahil sonra duruyor pc açılınca normal e dönmüş oluyor kısa sürede oluyor bu dediğim
normal bişey o merak etme bazı kasalarda aragaz verir gibi yapıyor tozu atmak için şu kasada oluyor arakaşım almıştıBeni rahatsız ediyor hocam mavi ye alınca tamamen. Yanmıyor 1 tanesi
Hocam birde farklı bir sorum olcak ben bu pc yi açarken fanlar hızlanıyor ekran kartı dahil sonra duruyor pc açılınca normal e dönmüş oluyor kısa sürede oluyor bu dediğim
Yok hocam hepsi kendisiyle gelen kontrolcuye bağlı3ü de aynı porta mı bağlı onu kontrol et. anakartında da giriş varsa birini ona takmış olabilir misin? çünkü renk için rgb renk kodu gönderirilir. paralel bağlayınca farklı renk gitmesi imkansız.
Aldığım firmaya yazdım vektron elektronik e ulaşın dediler çözerler dendi yorumları okudum şikayet vardan böyle kalsa daha iyi daha kötü bozup yolluyolar diyolarnormal bişey o merak etme bazı kasalarda aragaz verir gibi yapıyor tozu atmak için şu kasada oluyor arakaşım almıştı
Thermaltake 550 W Versa T25 CA-3R5-55M1WE-00 Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake 550 W Versa T25 CA-3R5-55M1WE-00 Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake 550 W Versa T25 CA-3R5-55M1WE-00 Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.684,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com