Neler Yeni

3 Tane İnternet Servis Sağlayıcısı Arasında Kaldım

Merhabalar. Hatay'da ikamet etmekteyim. Malumunuz son turknet zamlarından sonra iss değişikliğine gitmeye karar verdim. Gibirnet , millenicom ve netspeed arasında kaldım. Oyunlardaki ping değerleri de önceliğimde. Altyapım turktelekom fiber altyapısı. Önerileriniz benim için çok değerli.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
@akargokay4

Merhaba ! Efendim İlk Önce ' Donanım Arşive ' Hoş Geldiniz

Forumu Yanlış Yere Açmışsınız Efendim.. Düzenleye Bilirsen Düzenlemenizi Öneririm Size Aksi Taktirde Yöneticiler Tarafından Uyarı Alabilirsiniz..

' Rapor Et ' Kısmından Yönetiçiler İle İletişim Geçip Konunuzu Taşımayı Rica Eden Lütfen

mami-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mahmut Soyman
Merhabalar. Hatay'da ikamet etmekteyim. Malumunuz son turknet zamlarından sonra iss değişikliğine gitmeye karar verdim. Gibirnet , millenicom ve netspeed arasında kaldım. Oyunlardaki ping değerleri de önceliğimde. Altyapım turktelekom fiber altyapısı. Önerileriniz benim için çok değerli.
netspeed i xiaomi gibi övenler var millenicom a da çok kötü diyenler var

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
ben milleni kullanıyorum gayet memnunum kodumu verirsem sende 1 ay ücretsiz kazanırsın bende

rota1

80+
Millenicom kullanıyorum öneririm. Müşteri hizmetleri çözüm odaklı çalışıyor hizmet kalitesi iyidir. Memnun kalmasanız 30 gün içerisinde para iadesi de var. Ping ve hız test sonuçları aşağıdadır. Dilerseniz kampanya kodu ile 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.

bilginet

80+
Netspeed çok kaliteli müşteri hizmetlerine sahip ve her zaman tam bir F/P firması.

Top Bottom