Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- aragorn
arkadaşlar merhaba bugün yerel yerleştirme 3. tercihler belli oldu öncelikle obp puanım 84 ben 1.tercih zamanında kendi puanıma göre okullar seçtim 1.tercihim şöyleydi
1.başkent anadolu lisesi 90 puan
2.abidinpaşa anadolu lisesi 86 puan
3.tuzluçayır anadolu lisesi 79 puan ben her şekilde tuzluçayırdan yüksek puanım olduğu için girerim diye düşündüm
2.tercih zamanı tercihlerim
1.ege anadolu lisesi bu okul evime en yakın olan okul ama 1.tercih zamanında bu okul 62 puandı bende puanım 84 olduğu için yazmadım şuan 78 puan
2.tuzluçayır anadolu lisesi 79dan 85 olmuş 2.tercihdede giremedim
3.tercih zamanı
1.ege anadolu lisesi 78 puan
2.akdere anadolu lisesi 80 puan
yine açıkta kalmışım şimdi ne yapacağım lütfen biri yardım etsin açıktan okul okumak zorunda kalırsam annemin beni özel okula gönderecek maddi imkanı yok lise okuyamazsam intihar etmek bile aklımdan geçti ne yaapacağım lütfen yardım
1.başkent anadolu lisesi 90 puan
2.abidinpaşa anadolu lisesi 86 puan
3.tuzluçayır anadolu lisesi 79 puan ben her şekilde tuzluçayırdan yüksek puanım olduğu için girerim diye düşündüm
2.tercih zamanı tercihlerim
1.ege anadolu lisesi bu okul evime en yakın olan okul ama 1.tercih zamanında bu okul 62 puandı bende puanım 84 olduğu için yazmadım şuan 78 puan
2.tuzluçayır anadolu lisesi 79dan 85 olmuş 2.tercihdede giremedim
3.tercih zamanı
1.ege anadolu lisesi 78 puan
2.akdere anadolu lisesi 80 puan
yine açıkta kalmışım şimdi ne yapacağım lütfen biri yardım etsin açıktan okul okumak zorunda kalırsam annemin beni özel okula gönderecek maddi imkanı yok lise okuyamazsam intihar etmek bile aklımdan geçti ne yaapacağım lütfen yardım