3 Yıl gamepass 1065 TL Nays ile 965 TL taktiğini anlatıyorum

Lestiveryn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
"UYARI: BU TAKTİK HER AN FİXLENEBİLİR, HERHANGİ BİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM ONA GÖRE İŞLEM YAPIN" Merhaba arkadaşlar öncelikle 4 defa 3 aylık gold alıyorsunuz, sonra 12 defa 1 aylık pc gamepass ve 12 defa 1 aylık konsol gamepass alıyorsunuz sonra ultimate alıyorsunuz ve 3 yıl oluyor. Lakin dikkat etmeniz gereken konu şu, her satın alımdan sonra abonelik yönete girip aboneliği yenilemeyi kapat demeniz gerekiyor ki tekrardan abonelik satın alma açılsın. kanıt olarak fotoğrafı attım sorusu olan varsa yardımcı olurum, btw 22 haziranda gamepasse need for speed unbound geliyor. Toplamda 1065 TL tutuyor, Nays ile işlem yaparsanız 100 tl geri ödeme olacağı için 965 TL'ye denk geliyor

Ekler

• s1.png
    s1.png
    9.5 KB · Hit: 151
Son düzenleme:
üyeliği aldığımızda zaten parayı anında çekmiyor mu ? yenileme zaten aldığın paket bitince yenileniyor

üyeliği aldığımızda zaten parayı anında çekmiyor mu ? yenileme zaten aldığın paket bitince yenileniyor
Yenilemeyi kapatmanın amaçı tekrardan abonelik seçeneğinin açılmasını sağlayıp, sonra abonelik satın alıp ve süresini uzatmak hocam

Yenilemeyi kapatmanın amaçı tekrardan abonelik seçeneğinin açılmasını sağlayıp, sonra abonelik satın alıp ve süresini uzatmak hocam
ben bedava sanmıştım taktik fln yazınca

Merhaba arkadaşlar, öncelikle 4 defa 3 aylık gold alıyorsunuz, sonra 12 defa 1 aylık pc gamepass ve 12 defa 1 aylık konsol gamepass alıyorsunuz sonra ultimate alıyorsunuz ve 3 yıl oluyor. Lakin dikkat etmeniz gereken konu şu, her satın alımdan sonra abonelik yönete girip aboneliği yenilemeyi kapat demeniz gerekiyor ki tekrardan abonelik satın alma açılsın. kanıt olarak fotoğrafı attım sorusu olan varsa yardımcı olurum, btw 22 haziranda gamepasse need for speed unbound geliyor. Toplamda 1065 TL tutuyor
Güzel

3 aylık gold dediğiniz xbox live gold mu? 74,99 TL olan abonelik mi?

Mevcut gamepass aboneliğine olmaz demi keşke daha önce görseydim

NAYS %20 veriyor. Maksimum 100 TL veriyor. 500 TL olunca farklı NAYS'tan ödeme yapılsa 100 TL daha ucuza gelmiş olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri