30-35 bin TL RTX 3080 Ti PC toplama tavsiyesi

Delta ilk kez duyuyorum pek bilemedim ama high power hoşuma gitti sadece fiyatı bir tık yüksek geldi ve grubu nedir özelliklerde yazmıyor
Delta markası oldukça büyük bir OEM üretici duymamanız normal. Lenovo gibi markaların adaptörlerini üretiyorlar. İncelemesi burada:

High power da gayet güzel bir model. Grubu derken neyi kast ettiniz?

Delta markası oldukça büyük bir OEM üretici duymamanız normal. Lenovo gibi markaların adaptörlerini üretiyorlar. İncelemesi burada:

High power da gayet güzel bir model. Grubu derken neyi kast ettiniz?
Bronze mu gold mu silver mı o anlamda sormuştum

Bronze mu gold mu silver mı o anlamda sormuştum
Gold sertifikalı. Fakat o tarz sertifikaların hiç bir önemi yok. Prizden çekilen watt miktarı ile alakalı o. Tek yapacağı şey elektrik faturasını 40 tl daha düşük ödersin. Kaliteyle alakası yok.

Gold sertifikalı. Fakat o tarz sertifikaların hiç bir önemi yok. Prizden çekilen watt miktarı ile alakalı o. Tek yapacağı şey elektrik faturasını 40 tl daha düşük ödersin. Kaliteyle alakası yok.
Teşekkür ederim delta almak daha mantıklı geliyor ama Anakart asus b650mr alacağım matx Anakart büyük kasada hoş durmaz bu yüzden ufak kasa alacağım için delta sığacağını düşünmüyorum

Teşekkür ederim delta almak daha mantıklı geliyor ama Anakart asus b650mr alacağım matx Anakart büyük kasada hoş durmaz bu yüzden ufak kasa alacağım için delta sığacağını düşünmüyorum
Sığmazsa high power tercih edebilirsin. O bütçede zaten başka iyi bir model yok.

Sığmazsa high power tercih edebilirsin. O bütçede zaten başka iyi bir model yok.
Evet tek uygun fiyatlı msi 750w gold psu çıktı karşıma 3300tl ama 750wattda yetmez, psu için sağolun. İşlemci olarak am4 daha güçlü bir işlemci önerisinde bulunabilir misiniz peki 1080p'de darboğaz oluyormuş 5600 ile 1440p'de r5 5600 darboğaz fazla olur mu yada başka bir am4 işlemcisi 1440p+ 3080ti sorun darboğazı Engeller mi?

Evet tek uygun fiyatlı msi 750w gold psu çıktı karşıma 3300tl ama 750wattda yetmez, psu için sağolun. İşlemci olarak am4 daha güçlü bir işlemci önerisinde bulunabilir misiniz peki 1080p'de darboğaz oluyormuş 5600 ile 1440p'de r5 5600 darboğaz fazla olur mu yada başka bir am4 işlemcisi 1440p+ 3080ti sorun darboğazı Engeller mi?
Aslında 750W yeterli olur fakat MSI konnektör sayısı yüzünden yeterli olmaz. Bunun dışında darboğaz olayları hakkında bilgim yok.

1080p'de linkteki sistemle 5600 + 3080ti ikilisinden fazla fps alırsın.
9060XT de güzel kart 7700XT/3070Tİ ayarında.
Sağolun peki 2k monitörle ve r7 5700 yada daha güçlü bir am4 işlemciyle darboğaz yaşar mıyım duruma bağlı 9060xt yerine bana hala bu mantıklı geliyor

Sağolun peki 2k monitörle ve r7 5700 yada daha güçlü bir am4 işlemciyle darboğaz yaşar mıyım duruma bağlı 9060xt yerine bana hala bu mantıklı geliyor
Bu bütçede DDR4'de kalınmaz neresinden tutsan elinde kalır.
R7 5700 oyun anlamında 5600'den geride besleme konusunda da %7-8 ya farkeder ya farketmez. Yani yine aynı fps değerlerini alırsın.

Evet oldukça kaliteli bir model. Raijintek cratos ve enermax DFX modelleri bile bazı yerlerde bu modelin gerisinde kalıyor. Fiyatına göre sunduğu kalite muazzam.
Hocam, bir daha ki pc topladığımda power konusunda mutlaka seninle irtibat kuracağım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri