Yardım 300.000 TL Araba Önerisi

coldplay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
Bütçe 300.000 TL manuel veya otomatik fark etmez, parçası ucuz ve öyle sürekli sorun çıkarmayacak hassas olmayan araba arıyorum

aklımda hyundai getz veya renault broadway falan var ne önerirsiniz başka

yapmayin be 350k verilir mi bi tofaşa can taşıyor bu araba, yumruk atsam hurdaya çikar tofaş . honda civic e de bakabilirsiniz bizde var 1.6 ies otomatik
Tofaş'ın en düşük fiyatı 210K buna bir turbo takarsın falan araba uçar kaçar tam psikopat arabası olur

Honda Civic 2000 model sonrası uygun fiyatlı bulamadım hocam

Ford Mondeo uğraştırmaz diye biliyorum düşünülebilir

Audi'yi biliyorsunuz zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapmayin be 350k verilir mi bi tofaşa can taşıyor bu araba, yumruk atsam hurdaya çikar tofaş . honda civic e de bakabilirsiniz bizde var 1.6 ies otomatik
Orası doğrudur hocam araba aşırı hafif top gibi aracı elinle kaldırırsın

citroen c4 2014 otomatik gayış edişın temiz olmak zorunda değil elektroniğinde sorun yoksa götürür.

Bu bütçeye mantıklı olabilecek Renault 19 RTE Alizelere bakabilirsin 1.6 tüplü veya 2005 civarı denk gelirse clio 2 1.5dci dizellere bakabilirsin kolay kolay sorun çıkarmazlar çıkarsa da masrafları çok çıkmıyor bu tarz arabalarda, 2014 c4'ü 300.000 e bulursan tabi onu da kaçırma :D

Nokta atışı araba söylüyorum, Palio.
2025'in 8. ayında 119 binde 250 bin tl'ye aldım, hatasız boyasız. Güneş yanıklı. 130 küsür binde mi ne sattım doblo aldım.

Palio, parçası bol, ustası bol, sorunsuz, düşük yakıt maaliyetli ( bastığında çok yaksa bile ucuz ) bir araba. 300'e dizel palio da bulabilirsin belki ama önermem.
Sana tavsiyem ; 1.2 - 1.4 Palio bul, al. He dersen ki HB istemiyorum aynı aracın sedanı siena var.

Bu paraya bulabilirsen Clio 2 HB modelini de öneririm de onun piyasası gereksiz uçuk. Şehire göre tabii.

1 Ay önce görseydim verirdim sana aracı, hata boya yoktu :D Baktım biraz şimdi piyasasına, ilanda ki araçlara çoğu bitik ya da değişenli - boyalı..

AE101 COROLLA.

albea yada palio

Tofaş'ın en düşük fiyatı 210K buna bir turbo takarsın falan araba uçar kaçar tam psikopat arabası olur

Honda Civic 2000 model sonrası uygun fiyatlı bulamadım hocam

Ford Mondeo uğraştırmaz diye biliyorum düşünülebilir

Audi'yi biliyorsunuz zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orası doğrudur hocam araba aşırı hafif top gibi aracı elinle kaldırırsın
Araba turbo takmasanda ucuyor zaten kasisten vs gecince. Bırak 210k yı 40k verilmez. 2 karton sigara belki

Bütçe 300.000 TL manuel veya otomatik fark etmez, parçası ucuz ve öyle sürekli sorun çıkarmayacak hassas olmayan araba arıyorum

aklımda hyundai getz veya renault broadway falan var ne önerirsiniz başka
Hyundai getz japon sorunsuzlugunda

Geri