ardayvl
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 285
- İsim
- Arda Yivli
- Konu Sahibi Konu Sahibi
SuperB çok güzel bir araç bagaj hacmi falanda yüksek beniç için bir tık önde önerilerin için sağol.Parça olarak kast ettiğiniz motor ise evet. Ama şöyle evet her modelde değil örneğin cla180 de yanlış hatırlamıyorsam 1.5 Renault Motors tarafından üretilen dci yani dizel motor kullaniliyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Denizgezen bu konularda daha bilgili. Doğru mudur hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam sedan olarak:
-----Ford Mondeo Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Mondeo fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
-----Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Talisman fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
-----Opel Insignia Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Insignia fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
-----Skoda Superb Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ben olsam bu araçların piyasasına bakar, özelliklerini araştırır, tramer ve km durumu en iyi olanını seçerdim. Linkteki araçları örnek olarak attım km, tramer önemsiz.