Alınabilir
Motorları güzeldir. Çok gazlanmadıysa güzel kalıyor tabi
Gazlandıysa çoğunda yağ yakma var
Tavanı çok basık. 1.75 adamın arkada kafası değer
Hocam siz sanırım bu konuda daha bilgiliniz. Renault ve Citron, iki marka da arabaları çok aşırı derece kalitesiz. Renault her hafta tamirciye gidiyor. Citroen ise fabrikadan boyasız, sorunlu çıkıyor.
Sadece c3 c4 suv c5 aircross modellerinde var hocam sadece o modellerde var diye tüm arabaları es geçmemek lazım. Tüm markayı karalamış oluruz. Şuanda piyasada olan tutulan arabalarda bile psa grubunun motorları var.
Renault tarafında ise motorları ile ünlüler . Az yaksın uzun ömürlü olsun diye tutuluyor. Piyasada üst segment bir Talisman var bir Koleos var başka da bu kadar dolu renalut aracı yok
Bu bütçeye Renaultta maksimum megane 4 alınıyor zaten onunda sıfır en dolusu 500.000 oldu. En boşuna dahi bu paralar isteniyor ama markanın değil vergilerin konuşulması lazım bu olayda
Hocam siz sanırım bu konuda daha bilgiliniz. Renault ve Citron, iki marka da arabaları çok aşırı derece kalitesiz. Renault her hafta tamirciye gidiyor. Citroen ise fabrikadan boyasız, sorunlu çıkıyor.
Hocam sadece c3 c5 aircross birde c4 aircross modellerinde var yukarıda yazdım tüm markayı karalamak saçma olur
Renault grubunda ise gerçekten iyi motorları var bu yüzden tutuluyor. Renault konusunda katılmıyorum gerçekten yürürü motoru güzel arabalar
Kaporta , tasarım , kalite konusunda ise fiyatlarına göre tüm arabalar kalitesiz çünkü piyasa çok saçma durumda
Hocam şimdi bu gibi eleştirilerde model belirtseniz iyi olur. Renault dediğiniz zaman hem tailanti hem de talishmani aynı kefeye koymuş oluyorsunuz. Bu da doğru değil.
Citroen’i bilemeyeceğim fakat 2012 Renault Clio sahibiyim bir kere beni üzmedi şu ana kadar evet trim sesi bol ama mekanik olarak daha sadece 1 kere sanayilik oldum oda benim suçum uzun süre düşük yakıtla kullanıp enjektör tıkamıştım
Hocam şimdi bu gibi eleştirilerde model belirtseniz iyi olur. Renault dediğiniz zaman hem tailanti hem de talishmani aynı kefeye koymuş oluyorsunuz. Bu da doğru değil.
Parça olarak kast ettiğiniz motor ise evet. Ama şöyle evet her modelde değil örneğin cla180 de yanlış hatırlamıyorsam 1.5 Renault Motors tarafından üretilen dci yani dizel motor kullaniliyordu.
Parça olarak kast ettiğiniz motor ise evet. Ama şöyle evet her modelde değil örneğin cla180 de yanlış hatırlamıyorsam 1.5 Renault Motors tarafından üretilen dci yani dizel motor kullaniliyordu.
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
-----
Ben olsam bu araçların piyasasına bakar, özelliklerini araştırır, tramer ve km durumu en iyi olanını seçerdim. Linkteki araçları örnek olarak attım km, tramer önemsiz.