Yardım 300-320 K Bütçede Araba Önerisi

Sahibinden'de Dolu Var Bu Arabalar Bakıyorum Bazılarına Birde Sadece Mersinde Bakıyorum Km Yüksek Ama tabii ki 250.000 Felan Göze Alıyorum Onuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Mersin Olursa Daha İyi Olur Ailem Başka Şehirlere Gitmez Araba Bakmaya

Genel Olarak Bu Bütçede Bakılacak Arabalarıda Söyliyebilirsin
hocam symbollere de bakabilirsiniz

O bütçeye yeni, genç görünen araba bulmanız zor hocam. Focus 1 bakabilirsiniz ya da masrafsız arıyorsanız 98 model Corolla bakabilirsiniz.En azından hem temiz olur hem masrafsız olur. Bunlar dışında aklıma çok az genç görünen araba geliyor. Ayrıca alacağınız 20-25 yaşındaki arabaları exper'e sokmak boşa para harcamaktan başka bir şey değildir. Sanayide bir motor ustasından motorun durumunu öğrenmek ve takla atmış olma ihtimaline karşılık eğer anlıyorsa yanınızda bir büyüğünüzü götürüp tavan ve direklerde macun olup olmadığına baktırmanız yeterli. Exper gereksiz israf.

Hocam Zaten En Yüksek Ekspertiz 10-12 K Arası Taycanlar her şey Dahil 8 K Fiyat Vermişti O Yüzden Güvenilirler Diye Tanıdık Ne Usta Ne Ekspertiz Var Elimi Sağlama Almak İstiyorum

Punto Hatchback Küçük Geliyor Otomatikleri Olsa Belki Sırf Otomatik Diye Bakabilirim
1.87 boyumla ben rahatça sığıp kullanabiliyorum hatchback olması içinin rahatsız olması anlamına gelmiyor bu boyumla aurisin arka koltuğunda yayılabiliyorum kendi koltuk ayarımdayken

1.87 boyumla ben rahatça sığıp kullanabiliyorum hatchback olması içinin rahatsız olması anlamına gelmiyor bu boyumla aurisin arka koltuğunda yayılabiliyorum kendi koltuk ayarımdayken
Benimde Boyum 1.90 Sürme Açısından Değil Arabanın Bagaj Boyutu Dıştan Kozmetik Güzelliği Açısından Sedan Kasa Daha Çok Hoşuma Gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,756
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri