Muhammet Tunçay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
Kusura bakma şimdi gördüm%60 klavye ama
Kusura bakma şimdi gördüm%60 klavye ama
Değil, frisby ürünlerine philips basılmış klavye.Abdullah abinin videosunu da izledim,güzele benziyor aslında.
Geç cevap için özür dilerim Dark avenger rgbÖnerin var mı?Acil alacağım.
dedim işte o fiayata hydra r6 plus var neden bilmiyorum400 küsür.Hydra r6 alacaktım fakat tuzlu biraz.
Başlıkta belirttiğim fiyat civarında bir mekanik klavye arıyorum.Aradığım özellikler;
• Switchi fark etmez
• Yay sesi,tuş basmama gibi sorunları olsun istemiyorum
•RGB olsa da olur olmasa da olur
•%100 klavye olmalı
•Bilek desteği olursa iyi olur
Şimdiden teşekkürler.Hemen alacağım o yüzden x ürünün stoğunu bekle demeyin lütfen.
Bu bütçede ki en iyi yöneriyi arkadaş yapmış![]()
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
R6 almayın. Uzun süreli kullanımda tuş fırlama ve tuş kırılma sorunu yaşadım. Sık sık çift bastığı da oldu.
![]()
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Çok tuzlu beBu bütçede ki en iyi yöneriyi arkadaş yapmış