Oyuncu monitörü zor ama en ucuz monitörler lg 22mk(devamını hatırlayamadım) yaklaşık 500 600 tl civarlarında bir monitör ve2. tavsiyem Donanım Arşivinin mönitör dahil 300tl lik sisteminde kullandığı 24inch 60hz philips mönitörede bakabilirsin.
Olur reis en düşük oyuncu monitörü olarak 75hz 1ms fiyatlarına bakmanı öneririmPeki Arkadaşlar bütceyi 800tlye kaldırsam olur mu? Ayrıca 2ci el tercih ederim.
Bunu gözüme kestirdim. Bu corona bitsin alıcam. Teşekkürlerhttps://www.n11.com/urun/acer-ka242...&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21 kesinlikle bu 75hz 1ms IPS ve 24inc.
rica ederim dostumBunu gözüme kestirdim. Bu corona bitsin alıcam. Teşekkürler
Kardeşim, Merhaba, Yeni bir ürün buldum bizim civarlarda satıyorlar ucuza 2ci el, bana seninkin mi yoksa benim bulduğum olanın mı iyi olduğunu söyleye bilir misin?rica ederim dostum
700 ÜSTÜ DESEN DAHA İYİ OLURDU O FİYATA GÜZEL MÖNİTÖRLER VAR KRDSMMerhaba, şu anlık PCde TV Kullanıyorum, fakar bildiğimiz gibi oyuncu monitörü daha kaliteli oluyor, ama ben monitör alınırken neye dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyorum, siz 300-450tl arası oyuncu monitörü önerir misiniz?
O fiyata bulamazsın en az 700-800 TL bulabilirsinMerhaba, şu anlık PCde TV Kullanıyorum, fakar bildiğimiz gibi oyuncu monitörü daha kaliteli oluyor, ama ben monitör alınırken neye dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyorum, siz 300-450tl arası oyuncu monitörü önerir misiniz?
800Tlye çıkardım kanka700 ÜSTÜ DESEN DAHA İYİ OLURDU O FİYATA GÜZEL MÖNİTÖRLER VAR KRDSM
800Tlye çıkardım kankaO fiyata bulamazsın en az 700-800 TL bulabilirsin
1000 çıkar 144hz al800Tlye çıkardım kanka