Neler Yeni

300 Tl kulaklık önerisi

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?
Uyarıyı sonuna kadar okur musun?

"12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak."

Tüm ürünleri "çöp" değil ayrıca.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?

Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Bn kullanıym cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.
Tamam o zaman neye bakarak tüm ürünlerine çöp diyorsun kullanmadan çöp demek ne kadar doğru o zaman bende ürünün markasına bakarak o ürünün iyi yada kötü olduğunu belirleyeyim çöp diyeyim kullanmadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Rampage'in gerçekten çöp hatta çöpten beter de ürünleri var. Fakat drop plus gibi bazı modelleri piyasadakilere taş çıkartabiliyor. Tavsiye olarak da ch321 öneririm, kullanıyorum. Memnunum, rahat bi kulaklık. Ses kalitesi de bana yetiyor.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Rampage'in gerçekten çöp hatta çöpten beter de ürünleri var. Fakat drop plus gibi bazı modelleri piyasadakilere taş çıkartabiliyor. Tavsiye olarak da ch321 öneririm, kullanıyorum. Memnunum, rahat bi kulaklık. Ses kalitesi de bana yetiyor.
Hmm tüm rampage ürünlerini kullandınız sanırım

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Gamenote H2002D öneririm.
Biraz aşarsanız Rampage Drop Plus indirimde şu anda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hazar İsmail Karataş
Instagram
hazar.jpeg
Steam
https://steamcommunity.com/id/hzr2020/
O modeli yakın zamanda arkadaşım kullandı. Valorant oynarken Raze ulti atınca sağ kulaklıktan ses gelmemeye başlamış. Garantide şuan. (Şaka değil gerçek)
Ben 1 senedir aralıksız kullanıyorum. Problem yaşamadım. Acı deneyim olmuş fakat ben hiç yaşamadım.

Aerion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Kaplan
Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.Forumlarda bazı arkadaşlar eksa E900 pro modelini önerdiler ben de daha uyguna geldiğini görünce siparişi verdim.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Evet hemen hemen hepsini kullandım monitörleri hariç
Hemen hemen hepsini dendiğini i göstermez ve hepsine çöp demenizide gerektirmez şimdi neye göre kime göre iyi bunlar örneğin 100tl'lik bir rampage mouse 100tl'ye göre iyidir ama 200 liralık hatta 150 liralık bir mouse ondan çok daha iyi olabiliyor hem rampage içindeki ürünlerden hem de farklı markaların ürünleri bile 100tl'lik mouseden iyi oluyor buda normal çünkü fiyat farkı var kullandığın fareden o mouse kötü olunca o mouse çöp olmuyor halbuki

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Hemen hemen hepsini dendiğini i göstermez ve hepsine çöp demenizide gerektirmez şimdi neye göre kime göre iyi bunlar örneğin 100tl'lik bir rampage mouse 100tl'ye göre iyidir ama 200 liralık hatta 150 liralık bir mouse ondan çok daha iyi olabiliyor hem rampage içindeki ürünlerden hem de farklı markaların ürünleri bile 100tl'lik mouseden iyi oluyor buda normal çünkü fiyat farkı var kullandığın fareden o mouse kötü olunca o mouse çöp olmuyor halbuki
Hemen hepsini kullandım. Monitörler hariç, söylüyorum kaç kere söyliyecem ? Ürünlerinin çoğu kötü zaten. Aradan da çok iyi ürünler çıkarttığından da bahsettim. Örnek olarak drop plus'ı söyledim. Neyi anlatmaya çalışıyosunuz bana 😂😂

Top Bottom