300 Tl kulaklık önerisi

Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?
Uyarıyı sonuna kadar okur musun?

"12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak."

Tüm ürünleri "çöp" değil ayrıca.

Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?

Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Bn kullanıym cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.
Tamam o zaman neye bakarak tüm ürünlerine çöp diyorsun kullanmadan çöp demek ne kadar doğru o zaman bende ürünün markasına bakarak o ürünün iyi yada kötü olduğunu belirleyeyim çöp diyeyim kullanmadan

Rampage'in gerçekten çöp hatta çöpten beter de ürünleri var. Fakat drop plus gibi bazı modelleri piyasadakilere taş çıkartabiliyor. Tavsiye olarak da ch321 öneririm, kullanıyorum. Memnunum, rahat bi kulaklık. Ses kalitesi de bana yetiyor.

Rampage'in gerçekten çöp hatta çöpten beter de ürünleri var. Fakat drop plus gibi bazı modelleri piyasadakilere taş çıkartabiliyor. Tavsiye olarak da ch321 öneririm, kullanıyorum. Memnunum, rahat bi kulaklık. Ses kalitesi de bana yetiyor.
Hmm tüm rampage ürünlerini kullandınız sanırım

Gamenote H2002D öneririm.
Biraz aşarsanız Rampage Drop Plus indirimde şu anda.

O modeli yakın zamanda arkadaşım kullandı. Valorant oynarken Raze ulti atınca sağ kulaklıktan ses gelmemeye başlamış. Garantide şuan. (Şaka değil gerçek)
Ben 1 senedir aralıksız kullanıyorum. Problem yaşamadım. Acı deneyim olmuş fakat ben hiç yaşamadım.

JD711 ışık sorunun Yoksa

Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.Forumlarda bazı arkadaşlar eksa E900 pro modelini önerdiler ben de daha uyguna geldiğini görünce siparişi verdim.

Evet hemen hemen hepsini kullandım monitörleri hariç
Hemen hemen hepsini dendiğini i göstermez ve hepsine çöp demenizide gerektirmez şimdi neye göre kime göre iyi bunlar örneğin 100tl'lik bir rampage mouse 100tl'ye göre iyidir ama 200 liralık hatta 150 liralık bir mouse ondan çok daha iyi olabiliyor hem rampage içindeki ürünlerden hem de farklı markaların ürünleri bile 100tl'lik mouseden iyi oluyor buda normal çünkü fiyat farkı var kullandığın fareden o mouse kötü olunca o mouse çöp olmuyor halbuki

Hemen hemen hepsini dendiğini i göstermez ve hepsine çöp demenizide gerektirmez şimdi neye göre kime göre iyi bunlar örneğin 100tl'lik bir rampage mouse 100tl'ye göre iyidir ama 200 liralık hatta 150 liralık bir mouse ondan çok daha iyi olabiliyor hem rampage içindeki ürünlerden hem de farklı markaların ürünleri bile 100tl'lik mouseden iyi oluyor buda normal çünkü fiyat farkı var kullandığın fareden o mouse kötü olunca o mouse çöp olmuyor halbuki
Hemen hepsini kullandım. Monitörler hariç, söylüyorum kaç kere söyliyecem ? Ürünlerinin çoğu kötü zaten. Aradan da çok iyi ürünler çıkarttığından da bahsettim. Örnek olarak drop plus'ı söyledim. Neyi anlatmaya çalışıyosunuz bana 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,844
Üyeler
191,178
Son üye
gscassio
Geri