SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,078
- Bütçe
- 3000
Kamerası güzel hızlı bir telefon arıyorum , oyun oynamıyorum bütçe üstüne çıkmazsa güzel olur önerilerinizi bekliyorum...
Fan boyluk degil ama kamera diyorsan kesinlikle iphone ikinci el 7 plus veya 8 plus alabilirsin 7 ile 8 arasinda o kdr fark yok.Kamerası güzel hızlı bir telefon arıyorum , oyun oynamıyorum bütçe üstüne çıkmazsa güzel olur önerilerinizi bekliyorum...
Öyle aşırı bir kamera istemiyorum günlük olarak kullanıcam öneriniz için teşekkürlerFan boyluk degil ama kamera diyorsan kesinlikle iphone ikinci el 7 plus veya 8 plus alabilirsin 7 ile 8 arasinda o kdr fark yok.
Abi cevremde asiri kaliteli android kullanan bile var ve 7plus ınyanina koyduğun zaman gene kotu kaliyor. Ben olsam o paraya ikinci el iphoen 7plus fln alirdim tamiri vs de kolay ve deger kaybetmiyor piyasasi hizli.alipta iphone dan memnun olmayan birini gormedim. Babama yeni aldik duz 7 onun bile kamerasi cok guzelÖyle aşırı bir kamera istemiyorum günlük olarak kullanıcam öneriniz için teşekkürler
Bugün yurt dışı redmi note 10 pro aldım tam 3500 e tavsiye ederikKamerası güzel hızlı bir telefon arıyorum , oyun oynamıyorum bütçe üstüne çıkmazsa güzel olur önerilerinizi bekliyorum...
Nereden aldınız hocam ?Bugün yurt dışı redmi note 10 pro aldım tam 3500 e tavsiye ederik
HatayNereden aldınız hocam ?
iPhone al ikinci el çünkü güncellemesi hemen bitmiyor ve kasmıyor. Andorid kullanıyorum güncellemesi bitti alalı 2 yıl oldu..Öyle aşırı bir kamera istemiyorum günlük olarak kullanıcam öneriniz için teşekkürler
O bile 4k ya yaklaşmış fiyatıNote 10S, M32.
Günümüz ürünlerinin fiyatı her gün artıyor maalesef.O bile 4k ya yaklaşmış fiyatı
Hocam fanboyluk yapıyorsunuz 6 nesil önceki telefonu öneriyorsunuz ve yanında kötü kalıyor diyorsunuz aşırı kaliteliden kastınız ne bilmiyorum ama xiaominin 100t gibi modellerine bakınca cam gibi fotoğraflar çekebildiğini görmek mümkünAbi cevremde asiri kaliteli android kullanan bile var ve 7plus ınyanina koyduğun zaman gene kotu kaliyor. Ben olsam o paraya ikinci el iphoen 7plus fln alirdim tamiri vs de kolay ve deger kaybetmiyor piyasasi hizli.alipta iphone dan memnun olmayan birini gormedim. Babama yeni aldik duz 7 onun bile kamerasi cok guzel
Evet fotoğraflar cam gibi. Buna diyecek bir sey yok. Ben 1.5 sene once Xiaomi aldim ve aldigimdan belli sorunlari bitmedi. O zmn 1800 gibi bir para vermistim. Hatta pandemiden once. O zmn bu paralar la es degerdi iste. Ama dusuk isik ve video asla bir iphoen degil. Gece fotograf cekmeyi seviyorsaniz kesinlikle iphone almalisiniz. 6 nesil onceki iphone onermemin sebebi ise malum dolar kuru ve o foyata hala kaliteli olmasi. Ben sahsen gene ikinci el de olsa iphone alirdim. Hit butcem yoksa taksitle bir 11-12 alırdım.almisken kaliteli olması lazimHocam fanboyluk yapıyorsunuz 6 nesil önceki telefonu öneriyorsunuz ve yanında kötü kalıyor diyorsunuz aşırı kaliteliden kastınız ne bilmiyorum ama xiaominin 100t gibi modellerine bakınca cam gibi fotoğraflar çekebildiğini görmek mümkün