Merhabalar 4000 mhz ram alacaktım ama r5 3600 islemcim 3600 e kadar destekliyormus 3600 mhz almayi düşündüm 3000 mhz gskill ramlar var elimde 600 mhz icin gecmek mantiklimi fps oyunları oynuyorum kac fps oynar arada
Elindeki belleğe OC yap yeter bence.Merhabalar 4000 mhz ram alacaktım ama r5 3600 islemcim 3600 e kadar destekliyormus 3600 mhz almayi düşündüm 3000 mhz gskill ramlar var elimde 600 mhz icin gecmek mantiklimi fps oyunları oynuyorum kac fps oynar arada
Hocam tam anlayamadim yani 3700 mhz yemi çıkardin ramlariHacı biz 1:1 oran ve Bellek Kontrolcüsünden 3600-3733 dedik, Güzel Kontrolcü çıkarsa daha da çıkar 1:1 de.
@deadfellow @bana beko derler
aradaki performansi farketmezsin bile parana yazik .Merhabalar 4000 mhz ram alacaktım ama r5 3600 islemcim 3600 e kadar destekliyormus 3600 mhz almayi düşündüm 3000 mhz gskill ramlar var elimde 600 mhz icin gecmek mantiklimi fps oyunları oynuyorum kac fps oynar arada
Hisseder, gecikmeleri de kısarsa.aradaki performansi farketmezsin bile parana yazik .
ya bir bos konusmayin ya biliyorsaniz yazin neyine hisseder tas catlasa oyunlarda 4 fps fark eder. okuma yazma islemlerinde harddisk geride kalirsa ramlari yukseltmenin anlami bile olmaz 600 mhz icin biz eskiden kart degistirmek yerine overclok yapardik bebekler gelmis ders veriyor buradaHisseder, gecikmeleri de kısarsa.
Seni katlarız kusura bakma dede, ramin önemini sadece hız zannetmeye devam et.ya bir bos konusmayin ya biliyorsaniz yazin neyine hisseder tas catlasa oyunlarda 4 fps fark eder. okuma yazma islemlerinde harddisk geride kalirsa ramlari yukseltmenin anlami bile olmaz 600 mhz icin biz eskiden kart degistirmek yerine overclok yapardik bebekler gelmis ders veriyor burada
anlat da katlanarak ogreniyim aradaki farki adam 3mhz den 3.6 ya geciyor depolama alani buyutmek istemiyor.Seni katlarız kusura bakma dede, ramin önemini sadece hız zannetmeye devam et.