bir tane oyuncu koltuğu almaya düşünüyorum bütçem maximum 3500 tl olur bana koltuk önerir misiniz?
bir tane oyuncu koltuğu almaya düşünüyorum bütçem maximum 3500 tl olur bana koltuk önerir &f=%2
Oturma yeri süngeri nasıl uzun kullanımda süngerde bozulma oluyor mu acaba ?Bunu kukanıyorum bir süredir gatet memnunum full kunaş bu fiyata zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu kukanıyorum bir süredir gatet memnunum full kunaş bu fiyata zor
![]()
Rebelx Zenith Masaj Özellikli Kumaş Oyuncu Kol - PttAVM
Rebelx Zenith Masaj Özellikli Kumaş Oyuncu Koltuğu Zenith Masaj Özellikli Kumaş Oyuncu Koltuğu - 2025www.pttavm.com
1 aydan fazla oldu alalı sorun yok sorunsuzOturma yeri süngeri nasıl uzun kullanımda süngerde bozulma oluyor mu acaba ?
yorumları pek iyi değildi ondan dolayı tercih etmediğim bi koltuktu rebelx aldım pişmanmıyım değilim bu fiyata daha iyisi yoktu gönül isterdiki hawk alıcak param olsada alsamRebelx asla önermem woldex livox kendim kullanıyorum asansör sistemi vs daha kaliteli rebelin malzeme kalitesi çöp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde hocam özellik ne kadar çoksa kalite o kadar düşer öyle düşün nerde çokluk orda b*kluk
Keşke hocam bı hawk hepimiz isteriz ama nasip bende alırken baya düşündüm ama rebel sanki böyle ortadan ikiye ayrılacak gibime geliyordu fotoğraflarında falan ondan tercih etmedimyorumları pek iyi değildi ondan dolayı tercih etmediğim bi koltuktu rebelx aldım pişmanmıyım değilim bu fiyata daha iyisi yoktu gönül isterdiki hawk alıcak param olsada alsam
iyi yapmışsınız beğenmediğiniz şeyi almadıysanız alsaydınız diğeri acaba daha iyi olurmuydu gibi bi düşünce kalırdı kafanızda bende ondan dolayı bunu tercih ettim güzel seçim yapmışsınızKeşke hocam bı hawk hepimiz isteriz ama nasip bende alırken baya düşündüm ama rebel sanki böyle ortadan ikiye ayrılacak gibime geliyordu fotoğraflarında falan ondan tercih etmedim