Herkese selamlar toplayacağım sistemde 4070 Super Ryzen 5 7500F var 750W güvenilir ses çıkartmayan PSU önerisi yapabilir misiniz daha kaliteli ve tam modüler gibi durumda biraz daha bütçe artırabilirim.
bende o modeli alıcaktım da ses durumu nasıl ve sanırsam pinleri yeterli gelmiyormuş 4070 içinNZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
atx 3.0 var mi? Ben goremedimbende o modeli alıcaktım da ses durumu nasıl ve sanırsam pinleri yeterli gelmiyormuş 4070 için
güvenilir bir marka mı hocam c4 olmasın sonra elimizde bir de ses durumu nedirMesaj otomatik birleştirildi:
atx 3.0 var mi? Ben goremedim
high power guvenilir marka, bu model yeni ciktigüvenilir bir marka mı hocam c4 olmasın sonra elimizde bir de ses durumu nedir
2 markayıda kullandım gigabyte eski kasamda takılı duruyor hocam pure powerda mevcut kullandığım 850 wattlık gold iletkenli kullanıyorum
yapma oyle senin gomderilen psuda atx 3.0 yoktur, hem de bu modellerde uretim hatasi var, uretimden cikarildi birkac yil
hocam pure goldu farklı bi tanıdığımdan aldım ondada 4070 ti super vardı 1200 watta geçti bende onunkini aldım en baba 15 günlük kullanmıştır temiz sorunsuz bendede 3070 suprim x var hocamyapma oyle senin gomderilen psuda atx 3.0 yoktur, hem de bu modellerde uretim hatasi var, uretimden cikarildi birkac yil
hocam pure goldu farklı bi tanıdığımdan aldım ondada 4070 ti super vardı 1200 watta geçti bende onunkini aldım en baba 15 günlük kullanmıştır temiz sorunsuz bendede 3070 suprim x var hocam
hocam benim eski kasada var şuan problem yaşamadım ozaman satayım 1 adet daha alayım pure gold baya memnunum çünküYapılan testlerde bazı Gigabyte PSU modellerinin patladığı ortaya çıktı
Gigabyte tarafından üretilen bazı güç kaynağı modellerinde ciddi sorunlar olduğu ortaya çıktı. Yapılan testlerde PSU modellerinde patlama yaşanırken, sorunun kaynağı araştırılıyor.www.donanimhaber.com