Acemicirak
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
14-20-14-14-36 da aldım hocam 21 mi yapayım?Hangi gecikmelerde verdi hatayı? 14-19-14-14-36 oldanda verdiyse 2. gecikmeyi geri 20 yapın
14-20-14-14-36 da aldım hocam 21 mi yapayım?Hangi gecikmelerde verdi hatayı? 14-19-14-14-36 oldanda verdiyse 2. gecikmeyi geri 20 yapın
14-21-16-16-38 yap yine hata verirse demek ki alt gecikmelerden dolayı hata veriyor14-20-14-14-36 da aldım hocam 21 mi yapayım?
Şu anlık hata yok hocam. 1 saat falan açık kalsın tekrar sonuçları paylaşacağım14-21-16-16-38 yap yine hata verirse demek ki alt gecikmelerden dolayı hata veriyor
sana da hafif dandik çip gelmiş![]()
Alt gecikmelerden dolayı olmaması sevindirdi, en azından şimdilik öyle duruyorŞu anlık hata yok hocam. 1 saat falan açık kalsın tekrar sonuçları paylaşacağım![]()
İlk 30 dakika sonuçları da temiz bi 10 dakika daha yapıp kapatmayı düşünüyorum hocam bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz diye ümit ediyorum. Tekrardan ilginiz, desteğiniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.Alt gecikmelerden dolayı olmaması sevindirdi, en azından şimdilik öyle duruyor
Şuan iyi güzel hata yok da gecikmeler çok yüksek. Benim sana 14-21-16-16-38 yap deme sebebim alt gecikmelerden mi yoksa ana gecikmelerden mi kaynaklanıyordu hata onu anlamaktı. Daha uğraşmak istemiyorum dersen kullan istersen çünkü her türlü XMP’den daha iyi de şuan yüksek yaniİlk 30 dakika sonuçları da temiz bi 10 dakika daha yapıp kapatmayı düşünüyorum hocam bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz diye ümit ediyorum. Tekrardan ilginiz, desteğiniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merak edenler olur belki diye yazıyorum 1 saat sonucuda tertemiz. Artık kapatıp gönül rahatlığıyla kullanabilirim.
Yeterlidir hocam elinize sağlık çok fps manyağı değilim render alırken işimi kolaylaştıracak olması çok sevindirici.Şuan iyi güzel hata yok da gecikmeler çok yüksek. Benim sana 14-21-16-16-38 yap deme sebebim alt gecikmelerden mi yoksa ana gecikmelerden mi kaynaklanıyordu hata onu anlamaktı. Daha uğraşmak istemiyorum dersen kullan istersen çünkü her türlü XMP’den daha iyi de şuan yüksek yani
Tamam o zaman siz bilirsiniz hayırlı olsun yeni ayarınızYeterlidir hocam elinize sağlık çok fps manyağı değilim render alırken işimi kolaylaştıracak olması çok sevindirici.
O ramleri bir arkadaşım kulşanıyor 4000 MHz CL17 yaptı. Ancak sen APU bir işlemci ile o frekanslara çıkamazsın en azından 4000 serisi bir APU değil ise çıkamazsın. Genel olarak kaliteli ram. Hangi işlemci tam olarak 3400G falan mı?@cfranko hocam selam bende yeni sistem diziyorum da ekran kartı fiyatları uçtuğu için bir süre apu ile idare edeceğim. b450 s2h v2,, 2x8 Team T Force Delta Tuf 3200 cl16 ışıqlı mışıqlı,,fsp psu ve apu işlemci(en azından yaza kadar) var. bu ramleri hafta içi 3600e çıkartabilir miyiz? en azından bir faydası olur mu apu sistemde? ramler baya kaliteli duruyor ama ekran kartı fiyatları uçunca yanına yakışacak ekran kartı çözemedim, şimdi idarelik apu kullanacagım
![]()
yok beya o işlemcinin bile fiyatı 1800e fırladı. Şimdilik idare etsin beni diye dün gaming gecesinde 2200g midir nedir biraz araştırıp onu aldım yanına da 1tb hdd daha ekledim. 1650s yada 5500xt düşünüyordum fiyatları uçtu yakalayamadım,şuanki fiyatlarına da almak istemiyorum açıkçası. En azından bu beni yaza kadar götürsün yazın işlemci,ekran kartı hatta gerekirse anakartı da gaming model olarak değiştiririm diyorum. Canıma tak etti kullanamamakO ramleri bir arkadaşım kulşanıyor 4000 MHz CL17 yaptı. Ancak sen APU bir işlemci ile o frekanslara çıkamazsın en azından 4000 serisi bir APU değil ise çıkamazsın. Genel olarak kaliteli ram. Hangi işlemci tam olarak 3400G falan mı?
2200G ile zaten en fazla 3466 MHz yapabilirsin ram frekansını. O yüzden daha iyi bir ram almak pek işine yaramazyok beya o işlemcinin bile fiyatı 1800e fırladı. Şimdilik idare etsin beni diye dün gaming gecesinde 2200g midir nedir biraz araştırıp onu aldım yanına da 1tb hdd daha ekledim. 1650s yada 5500xt düşünüyordum fiyatları uçtu yakalayamadım,şuanki fiyatlarına da almak istemiyorum açıkçası. En azından bu beni yaza kadar götürsün yazın işlemci,ekran kartı hatta gerekirse anakartı da gaming model olarak değiştiririm diyorum. Canıma tak etti kullanamamakayrıca anakart ve rami de gaming gecesinde almıştım. Anakartı 499 rami de 619 mu neydi
bu işlemci ile low ayarlarda 2-3 ay takılayım kafi sonra bir ayar çekerim insallah tekrardan. Uzun zamandır laptop kullanıyorum ve 10 senedir KO dısında birsey de oynamadım ben
düsük ayarlarda beni idare etsin yeter. Merak etmistim sadece ramleri upgrade etmenin bu islemci ile bir faydası olur mu? diye. tesekkür ediyorum gene de
zamanı gelince gene paslaşırız
edit: 2200g ve 1tb hdd yi de dün gene gaming gecesinde aldım![]()
uğraşmaya bile değmez o zaman2200G ile zaten en fazla 3466 MHz yapabilirsin ram frekansını. O yüzden daha iyi bir ram almak pek işine yaramaz