Serdar Yabancı Değiliz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 453
- Bütçe
- 3000
Bütçe 3000tl ıphone 6 kullanıyorum çok arıza yapmaya başladı telefon bakıyorum bu fiyata ios olmadığı için android bakıyorum ne önerirsiniz
Samsung almam realme 7 dışında başka seçenek var mı oppo hiç kullanmadımGüçlü işlemcisi olsun, oyun oynarım, 90 hz ekran olsun diyorsanız: Realme 7
İyi bir ekranı olsun, günlük işlerimi görsün, ara sıra oyun oynadığımda da üzmesin diyorsanız: Samsung M31S
@Assistive
Poco X3 NFC olabilir, Realme 7 dışındaSamsung almam realme 7 dışında başka seçenek var mı oppo hiç kullanmadım
Poco hiç güvenilir gelmiyor bilmediğim bir markaPoco X3 NFC olabilir, Realme 7 dışında
Realme 7 düşündün mü ?Poco hiç güvenilir gelmiyor bilmediğim bir marka
Şuan realme 7 veya note 8 arasındayımRealme 7 düşündün mü ?
Google servislerinin olmaması sizin için problem değilse Huawei P40 Lite olabilir.Samsung almam realme 7 dışında başka seçenek var mı oppo hiç kullanmadım
Redmi Note 8 kullanıyorum Google da sürekli donuyor vbŞuan realme 7 veya note 8 arasındayım
Note 8 arada kalınacak bir telefon değil, öyle bir hata yapmayın.Şuan realme 7 veya note 8 arasındayım
Realme 7 varken alınmamalıPoco X3 NFC olabilir, Realme 7 dışında
O daha iyi zaten , onun dışında düşünebilirsin dedim dostumRealme 7 varken alınmamalı