Monster pusat kolu gayet iyi xbox ın yeni kontrolcüsü 900 tl olmasaydı bende onu alırdım ama şuan için pusat pro aldım 278 tl yeps4 xbox oyunlarını oynayacağım ama çoğunlukla pes.
Monster Pusat önermiyorum PS3 ve PC ile uyumlu.
Bu ürüne bakabilirsin.Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
İnceleme - Monster Pusat Wireless Gamepad !
Merhaba dostlar, bu incelemem de size yakın zamanda aldığım Monster ın Pusat Wireless Gamepadi ile yaşadığım tecrübelerimi aktarıcam. Öncelikle Google amcadan güzel görüntüler: Ürünün belli temel özelliklerini gelirsek: 2.4GHz Kablosuz Bağlantı (Wireless), Sarj için Typ-c ve USB uçları olan...forum.donanimarsivi.com
Monster pusat kolu gayet iyi xbox ın yeni kontrolcüsü 900 TL olmasaydı bende onu alırdım ama şuan için pusat pro aldım 278 TL ye
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
Peki bu kolun şarzı kaç saat gidiyor?
10 Saat gidiyormuş.Peki bu kolun şarzı kaç saat gidiyor?
ortalama 7 8 9 deniyorPeki bu kolun şarzı kaç saat gidiyor?
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
İyiymiş babama pes öğretirim oynarız beraber.
Öneri - Monster Gamepad Uzun kullanım testi ve görüşlerim (İnceleme)
Öncelikle hepinize merhaba forumda bu ürünün incelemesi olmadığını fark ettim ve madem bende var birileri de bilgilensin dedim ürünün artılarından(+) ve eksilerinden(-) bahsetmekle başlayalım; Artıları(+); +Şarjı çok uzun süre gidiyor (yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum 3-4 defa şarj etmişimdir...forum.donanimarsivi.com