Arda Ünver
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Arkadaşlar youtube videoları için yaıyn yapmak için 300 liraya alabileceğim en iyi kulaklıklar nelerdir anakartım msı b550 tomahawk
Hocam bunda çok dip ses vardı sanırım.Mikrofon İkinci El ve Sıfır Müzik Stüdyo Ekipmanları sahibinden.com'da
Mikrofon İkinci el ve sıfır müzik stüdyo ekipmanlarını GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Bence mikrofonlu kulaklık al daha iyi olur.Arkadaşlar youtube videoları için yaıyn yapmak için 300 liraya alabileceğim en iyi kulaklıklar nelerdir anakartım msı b550 tomahawk
Phantom power, mikser kullanırsanız dip ses diye bir şey kalmıyor.Hocam bunda çok dip ses vardı sanırım.
Post automatically merged:
Bence mikrofonlu kulaklık al daha iyi olur.
Doğru, böyle yapılırsa çok iyi olur.Phantom power, mikser kullanırsanız dip ses diye bir şey kalmıyor.
forum.donanimarsivi.com
Ama mikrofon xlr değil usb kablolu.Phantom power, mikser kullanırsanız dip ses diye bir şey kalmıyor.
Önerdiğiniz mikrofonu bi ara sahiptim, bilgisayar algılamamıştı farklı bilgisayar da denemiştim orada da algılamamıştı ve üstüne bilgisayarlar kendi kendilerine reset atmaya başlamışlardı o yüzden o mikrofonu pek tavsiye etmem. Sorun sadece bende de yaşanmış olabilir ben sadece kendi tecrübe ettiğimi söyledim.