Toshiba TR200 240GB 555MB-540MB/s SATA3 2.5" 3D Nand SSD Fiyatı
Toshiba TR200 240GB 555MB-540MB/s SATA3 2.5" 3D Nand SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
https://www.incehesap.com/240-gb-james-donkey-jd240-ssd-disk-fiyati-38641/ çok sık karşılaştığım bir ürün kullanıcılarıda gayet memnun anladığım kadarıyla göz atabilirsinBunu düşündüm ama sizin de fikrinizi almak istedim iyi forumlar.Toshiba TR200 240GB 555MB-540MB/s SATA3 2.5" 3D Nand SSD Fiyatı
Toshiba TR200 240GB 555MB-540MB/s SATA3 2.5" 3D Nand SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
aynen bu da olur ama arkadaş 240 paylaitığı için bende 240 önerdim375 liraya gaming gecesinde James Donkey 500 gb indirime giriyor istersen onu al.
Ne zaman yani harun komiserim ?375 liraya gaming gecesinde James Donkey 500 gb indirime giriyor istersen onu al.
yorumlarda hep memnun kalmışlar bilmiyorum bende alacağım yakında bu ürün neden kötü dostum açıklar mısın biraz dahasenin dediğinde @iSymph ın önerdiği ssd de kötü. bunu alabilirsinizWD Green, 240GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS240G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Green, 240GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS240G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu iki ssd kronik sorunlu. toshiba olanın sağlığı hızlı düşüyor. James Donkey olanı da vaad ettiği hız değerlerini sağlamıyor. yorumlara bakma sen, kötü olan ürünlere de güzel yazan insanlar var.yorumlarda hep memnun kalmışlar bilmiyorum bende alacağım yakında bu ürün neden kötü dostum açıklar mısın biraz daha
sağol dostum ssd alırken bunu aklımda bulunduracağımbu iki ssd kronik sorunlu. toshiba olanın sağlığı hızlı düşüyor. James Donkey olanı da vaad ettiği hız değerlerini sağlamıyor. yorumlara bakma sen, kötü olan ürünlere de güzel yazan insanlar var.
Sence incehesapta olan gaming gecesini beklemelimiyim ?bu iki ssd kronik sorunlu. toshiba olanın sağlığı hızlı düşüyor. James Donkey olanı da vaad ettiği hız değerlerini sağlamıyor. yorumlara bakma sen, kötü olan ürünlere de güzel yazan insanlar var.
bütcenize göre kaliteli bir ssd olacağını sanmıyorum. eğer amacınız sadece ssd almaksa beklemeyebilirsiniz, ancak başka parçalar da alıcaksanız bekleyebilirsiniz.Sence incehesapta olan gaming gecesini beklemelimiyim ?