Yardım 300TL SSD TAVSİYESİ

Bunu düşündüm ama sizin de fikrinizi almak istedim iyi forumlar.
https://www.incehesap.com/240-gb-james-donkey-jd240-ssd-disk-fiyati-38641/ çok sık karşılaştığım bir ürün kullanıcılarıda gayet memnun anladığım kadarıyla göz atabilirsin

375 liraya gaming gecesinde James Donkey 500 gb indirime giriyor istersen onu al.

yorumlarda hep memnun kalmışlar bilmiyorum bende alacağım yakında bu ürün neden kötü dostum açıklar mısın biraz daha
bu iki ssd kronik sorunlu. toshiba olanın sağlığı hızlı düşüyor. James Donkey olanı da vaad ettiği hız değerlerini sağlamıyor. yorumlara bakma sen, kötü olan ürünlere de güzel yazan insanlar var.

bu iki ssd kronik sorunlu. toshiba olanın sağlığı hızlı düşüyor. James Donkey olanı da vaad ettiği hız değerlerini sağlamıyor. yorumlara bakma sen, kötü olan ürünlere de güzel yazan insanlar var.
sağol dostum ssd alırken bunu aklımda bulunduracağım

Sence incehesapta olan gaming gecesini beklemelimiyim ?

Sence incehesapta olan gaming gecesini beklemelimiyim ?
bütcenize göre kaliteli bir ssd olacağını sanmıyorum. eğer amacınız sadece ssd almaksa beklemeyebilirsiniz, ancak başka parçalar da alıcaksanız bekleyebilirsiniz.

Geri