.

Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)
Düzgünce kıza hislerini açıkla demek isterdim ama kız senin isteğini reddederek cevabını vermiş gibi duruyor boşver başka ilgilenecek şeyler bul kendine uğraştığına değmez. Birde yakın arkadaşlarını bundan sonra düzgün seçmeye özen gösterirsin artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok denedim ama olmuyor be :(
Yaşınız kaç boşverin hayat uzun kaçı daha çıkar karşına

Seni sevmiyorsa yapacak bir şey yok, unutacaksın zamanla. Aynı benim yaptığım gibi.

O arkadaşınla selamı sabahı bitir. Yaşın küçükse de yol ver gitsin.

Kardeşim sanırım 8. sınıfsın, daha yaşın küçük, lisede bunun gibi 1 milyon tanesi olacak o yüzden salla.
Kendi hikayemi anlatayım senin yaşında birinin peşinden koşmuştum şimdi koştuğum zamana yazık diyorum.

Ben olsam mahalle grubunu toplayıp çoktan dövmüştüm çocuğu.
Kendine gelemez bir daha.:D

Kıza açılabiliyorsan açıl bence kız sana dönerse devam et eğer teklifini kabul etmez seni kıskandırmaya devam ederse salla gitsin aynısını bende yaşadım

Sanırım kızla birebir konuşmadın. Bu tarz şeylerde yapılabilecek en temiz şey kızla konuşmak olur. Git kızla konuş, ben seni seviyorum falan diye anlat kendini. Başta hayır dese bile artık onun gözünde onu seven biri olacaksın. Zaten aşk denen illet karşılıklı başlamaz, sen başlat, devamını o inşa eder :)

Arkadaşının senin yerine kızla konuşmasını istemen büyük bir hata. O çocukla da arkadaşlığını kes. Kızla kendin konuşmayı dene.

Sevdiğim kızı sevdiğimi bir arkadaşıma söyledim.Bir deneme sınavı olacaktık.O arkadaşım da dershaneler kapanacak kıza açıl dedi.Bende ani bir karar verdim ve korktum,söylemeyecektim.O arkadaşıma söyledim.O da sevdiğim kızla konuşacaktı.Fakat o benim üzerimden kızla yakınlaştı ve kanka oldu.İnstagram'a birlikte story attılar beni kıskandırmak için.Ve ben hala o kızdan hoşlanıyorum.Geçen günlerde ona instagramdan takip isteği attım ve reddedince yalan söylemek zorunda kaldım.Bu kızı hala çok çok çok seviyorum.Ne yapmam gerek,bir öneriniz var mı arkadaşlar? (Kızla dershanede aynı sınıftayız.)
Her anın tadını çıkar

dostum yaklaşık 3 sene ben de bu olayları yaşadım (6. sınıfta iken)
en yakın arkadaşımı sevdiğim kız seviyordu vs.
2020 başları spora yazılınca bir anda teklifler arttı :D (1 sene içerisinde farklı kişilerden 8-10 teklif aldım)
sevdiğim kız benle çıkmak için çıktığı çocuktan ayrılmş falan sonradan öğrendim :D
önemli olan spora gitmen cidden spora gidince hoşlanıyorlar
ve bir tane de kız kanka edin mutlaka
olaylar 8. sınıftayken old
9 yıl spora gittim bir kez bile teklif almadım, büyük ihtimal agresif olduğum için

kanka belli işte ileride de aynısnı yapabilir
başkasına yelkenlerini aç

Geri