Olabilir. Aylık.3060 bir sistemi alıp yaklaşık 16-17 saat mining yaparsam 1000tl ye yakın bir kazancım olur mu?
bende yapmayı düşünüyorum 1000tl elektrik faturası dahil mi3060 bir sistemi alıp yaklaşık 16-17 saat mining yaparsam 1000tl ye yakın bir kazancım olur mu?
1000TL kazanırsın ama elektrik faturası ne kadar olur bilinmez obende yapmayı düşünüyorum 1000tl elektrik faturası dahil mi
Kura göre değişir kazanç3060 bir sistemi alıp günlük yaklaşık 16-17 saat mining yaparsam 1000tl ye yakın bir kazancım olur mu?
elektrik faturası günde 17 saat açarsan 100tlye yakın gelirbende yapmayı düşünüyorum 1000tl elektrik faturası dahil mi
Ortalama bir şey söyleyemez miyiz? Ona göre düşünüyorum daKura göre değişir kazanç
Olabilir. Aylık.
elektrik faturası günde 17 saat açarsan 100tlye yakın gelir
Bir de tek pc ile hangi coini kasmak mantıklı? RV diye görmüştüm.Kura göre değişir kazanç
ETHOrtalama bir şey söyleyemez miyiz? Ona göre düşünüyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de tek pc ile hangi coini kasmak mantıklı? RV diye görmüştüm.
coin olarak RV ama eğer hayla ETH yüksekse bence ETH kazımı yapın @RevDeisDouOrtalama bir şey söyleyemez miyiz? Ona göre düşünüyorum da
pardon sayfayı yenilememiştim yazdığını görmedim .coin olarak RV ama eğer hayla ETH yüksekse bence ETH kazımı yapın @RevDeisDou
Maalesef ortalama bir şey yok günlük anlık dakikalık değişiyorOrtalama bir şey söyleyemez miyiz? Ona göre düşünüyorum da
3060' dan çok anlamam ama yaparız.Hm peki teşekkürler alırsam ayarlarla ilgili yardımcı olur musunuz?