1000TL gaming X için değecek bir fark.Arkadaşlar iki ekran kartı arasında sıcaklık farkı çok mu? 10.000 TL Ventus, Gaming X 11.000 TL. Hangisi tercih edilmeli hangisi mantıklı olur? Kesin olarak 2 modelden biri alınacak.
Katılıyorum.1000TL gaming X için değecek bir fark.
Hocam miningli kartı neden alalım?3060Ti' a 11 10 gibi fiyatlar verilmez. İkisi de alınmaz. Klasik ama o fiyatlara 2. elde 3080Ti falan dolu
Daha iyi kart. Daha mining ne doğru dürüst bilmeyen adamlardan kart alınır alınmaz dersi alır olduk. Miningli kart doğru bakılmış ise, bakımları 6 aylık periyotta yapıldı ise, yüksek ısıda kazım yapmamış ise bal gibi de alınırHocam miningli kartı neden alalım?
Niye risk alayım ki hocam? Türk insanı satış yaparken yalan söylerken 40 takla atıyor, ben 0 alır 10-15 fps az alırım.Daha iyi kart. Daha mining ne doğru dürüst bilmeyen adamlardan kart alınır alınmaz dersi alır olduk. Miningli kart doğru bakılmış ise, bakımları 6 aylık periyotta yapıldı ise, yüksek ısıda kazım yapmamış ise bal gibi de alınır
Neden aşşağılamaya çalışıyorsunuz? Bu kadar millet miningli kart alınmaz diyor bi siz akıllısınız ya alın diyorsunuzDaha iyi kart. Daha mining ne doğru dürüst bilmeyen adamlardan kart alınır alınmaz dersi alır olduk. Miningli kart doğru bakılmış ise, bakımları 6 aylık periyotta yapıldı ise, yüksek ısıda kazım yapmamış ise bal gibi de alınır
Bütçen varsa gaming x al tabiArkadaşlar iki ekran kartı arasında sıcaklık farkı çok mu? 10.000 TL Ventus, Gaming X 11.000 TL. Hangisi tercih edilmeli hangisi mantıklı olur? Kesin olarak 2 modelden biri alınacak.
Aşağılamıyor kulaktan duyma atasözü gibi mining yapılmış kart alınmaz diye okuyan papağan gibi aynısnı diyor adam haklıNeden aşşağılamaya çalışıyorsunuz? Bu kadar millet miningli kart alınmaz diyor bi siz akıllısınız ya alın diyorsunuz
Etraf kötü niyetli satıcı dolu kime güvenerek alalım
3060Ti ile 3080Ti arasında bir tane 3060 var. 3060 Ti ile 3060 birleşse anca 3080Tİ' a yetişiyor.Niye risk alayım ki hocam? Türk insanı satış yaparken yalan söylerken 40 takla atıyor, ben 0 alır 10-15 fps az alırım.
Evet bi ben akıllıyım. Kartın testini yap ısılarını kontrol et özellikle VRAM leri. Normal ise zaten bakımları yapılmış düzgün bir karttır. 5 senelik mining kartları var takır takır çalışıyor hala. Önemli olan bakımları yapılmış olması. Olmayan kartlar ya VRAM arızasına düşüyor zaten arızalı diye satılıyor ya da bi test açıyosun vramler 90-100 derece.Neden aşşağılamaya çalışıyorsunuz? Bu kadar millet miningli kart alınmaz diyor bi siz akıllısınız ya alın diyorsunuz
Etraf kötü niyetli satıcı dolu kime güvenerek alalım
Hocam haklısınız 3080 ti vardır ama hem 3080 ti beslemek için en kötü 5700x bi işlemci lazım hemde güvenilir bi satıcı bulmak zor3060Ti' a 11 10 gibi fiyatlar verilmez. İkisi de alınmaz. Klasik ama o fiyatlara 2. elde 3080Ti falan dolu
O zaman yarı fiyata 3060Ti alsın. 6500 liralara 3070 Gaming Z trio falan dolu gpu world sahibinden gibi yerlerdeHocam haklısınız 3080 ti vardır ama hem 3080 ti beslemek için en kötü 5700x bi işlemci lazım hemde güvenilir bi satıcı bulmak zor