Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,238
hakkı değilBana geçerli tek bir sebep Söyle ?
hakkı değilBana geçerli tek bir sebep Söyle ?
Hocam Pubg Cs Go LOL falan hepsi AAA oyunlar bittikten sonraya. Şimdi kartın sınırlarını zorlama vaktiElinde Rtx 2080s bi tık üst kart varmış sana kalmış bende 2070s var arkadasımda 3060ti var cs PUBG atıyoruz.
İndirdim yazdım hocam onu oynayacağım. Başka tavsiye edebilir misiniz ?red dead redemption 2
Onu da Çekeyim En İyisiCyberpunk akar.
Alma aman. Kötü bir oyun olmuş.Onu Alsam mı Almasam mı Kararsızım. Çok Gömdüler
Assassin's Creed Odysseyİndirdim yazdım hocam onu oynayacağım. Başka tavsiye edebilir misiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onu da Çekeyim En İyisi
Bakacağım hocamAssassin's Creed Odyssey
RDR 2 şuana kadar gördüğüm en iyi oyundu verdiğim her kuruşu sonuna kadar hak etti yapay zeka olarak çığır açmış bir oyun her NPC nin kendi yaşamı var ve buna tanık olabiliyorsun hikayesinden bahsetmiyorum bile hele ki dünyanın büyüklüğü 70 saattir oynuyorum hala harita tamamen açılmadıBakacağım hocam
O ekran kartından memnun musun?Elinde Rtx 2080s bi tık üst kart varmış sana kalmış bende 2070s var arkadasımda 3060ti var cs PUBG atıyoruz.
Baya memmunum hacım ne konuda.O ekran kartından memnun musun?
Brom, bende sistem topluyorum. Seninki gibi bir sistem. İşlemci, ekran kartı vs.Baya memmunum hacım ne konuda.
Heeee anladım brom sistemin her parçasını içime sine sine aldım ramler hariç onuda yakın zamanda 3600mhz cl 16 ile değişicem insallah.Brom, bende sistem topluyorum. Seninki gibi bir sistem. İşlemci, ekran kartı vs.