Dostlar Yüksek Grafik Ve Boyutlu ( Sanırım AAA Deniliyor ) Oyunlar Arıyorum. Piyasadaki Hiçbir Oyunu Oynamadım. Witcher 3 Ve Rdr2 İndi. Gta 5 İniyor. Oyun Tavsiyesi Verirseniz Çok Sevinirim. Seri de Olabilir CoD Falan
Onu Alsam mı Almasam mı Kararsızım. Çok GömdülerCyberpunk da indir bari yanında.
Ben bitirmiş biri olarak söylüyorum. 1-2 ay sonra patchler falan gelince almanı tavsiye ederim.Onu Alsam mı Almasam mı Kararsızım. Çok Gömdüler
epic gamesdan gelen 60tl kuponla beraber alın ya da steamde indirime girdiği zaman alın şuan alacaksanızOnu Alsam mı Almasam mı Kararsızım. Çok Gömdüler
reis oyun kaç saat sürdü 175 saat diyorlar doğru muBen bitirmiş biri olarak söylüyorum. 1-2 ay sonra patchler falan gelince almanı tavsiye ederim.
2070s le cs go da oynamazsın beeElinde Rtx 2080s bi tık üst kart varmış sana kalmış bende 2070s var arkadasımda 3060ti var cs PUBG atıyoruz.
Yan görev hiç yapmaz isen 20 saatte bitiyorreis oyun kaç saat sürdü 175 saat diyorlar doğru mu
yan görevler yapılmaz olur mu hiçYan görev hiç yapmaz isen 20 saatte bitiyor![]()
reis oyun kaç saat sürdü 175 saat diyorlar doğru mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2070s le cs go da oynamazsın bee
Yan görevler ile birlikte de o kadar yapmıyor maalesefyan görevler yapılmaz olur mu hiç![]()
demek ki arkadaş beni kandırmış175 saat mi?
Bana geçerli tek bir sebep Söyle ?reis oyun kaç saat sürdü 175 saat diyorlar doğru mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2070s le cs go da oynamazsın bee