$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
r5 5600
rtx 2060 12gb
b550m ds3h
fsp 600w güç kaynağı
16gb ram
3060 Ti bence uygun bir geçiş olur bütçe var ise.
r5 5600
rtx 2060 12gb
b550m ds3h
fsp 600w güç kaynağı
16gb ram
Hocam değer gibi. Bütçeni daha fazla zorlayamıyorsan al derim.Hocam sizce geçmeye gerek var mı ?
o kadar bütçem yok hocam ya onlar biraz uçuk4060 ya da 4060 ti ya geçmen daha mantıklı.
öyle hardcor oyuncu değilim valo oynarım ara sıra da hikayeli oyunlara bakarım, render ve yazılıma da ara sıra bakarım sizce de gerek var mı ? Yani bunlar göz önüne alındığın da gözle görülür performans artışı olur mu ?3060 Ti bence uygun bir geçiş olur bütçe var ise.
3060ti ddr6 x olana bakabilirsin o zamano kadar bütçem yok hocam ya onlar biraz uçuk
rtz 3060 ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz hocam 12gb olanımıRtx 2060 6G'den Rtx 3060Ti'a geçiş yapalı 2 veya 3 ay oluyor hatrı sayılır bir performans artışı sağlıyorsunuz hocam ama sıfır alacaksanız tavsiye etmem. 10-12k gibi bir ücret aradaki farka değmez. Kartınızı satıp 1-2k arası fark ödeyerek temiz bir 3060ti almanız daha mantıklı olur benim gözümde
Yani hardcore oyuncu değilsen gerek yok o zaman. Zamanı gelince daha iyi bilgisayar alırsın bu seni baya götürür valoranttaöyle hardcor oyuncu değilim valo oynarım ara sıra da hikayeli oyunlara bakarım, render ve yazılıma da ara sıra bakarım sizce de gerek var mı ? Yani bunlar göz önüne alındığın da gözle görülür performans artışı olur mu ?
güncel oyunları da mediumda oynatır zaten hocam, yavaştan vazgeçiyor gibiyim 3060ti danYani hardcore oyuncu değilsen gerek yok o zaman. Zamanı gelince daha iyi bilgisayar alırsın bu seni baya götürür valorantta
öyle hardcor oyuncu değilim valo oynarım ara sıra da hikayeli oyunlara bakarım, render ve yazılıma da ara sıra bakarım sizce de gerek var mı ? Yani bunlar göz önüne alındığın da gözle görülür performans artışı olur mu ?
Paran varsa bekle ilerde 3060ti'den yüksek bir şey alırsınŞu anda rtx 2060 12gb ekran kartını kullanıyorum , 3060ti 12 gb ekran kartına geçmeyi düşünüyorum sizce gerek var mı? Üst düzey performans farkı olur mu ?
(işlemcim:r5 5600)
peki 3060ti nin hangi versiyonunu tavsiye edersin sen ? Uzun yıllar götürür açısındanHikayeli oyun ve render almada özellikle çok artış olur.