Ddr6x daha iyi ama çok watt çektiği için ısınıyor.peki 3060ti nin hangi versiyonunu tavsiye edersin sen ? Uzun yıllar götürür açısından
Ddr6x daha iyi ama çok watt çektiği için ısınıyor.peki 3060ti nin hangi versiyonunu tavsiye edersin sen ? Uzun yıllar götürür açısından
peki 3060ti nin hangi versiyonunu tavsiye edersin sen ? Uzun yıllar götürür açısından
Gigabyte eagle ve zotac modellerini neden bulaşma dedinAsus Dual - ROG Strix, Gigabyte Gaming - Aorus, Galax, Palit modellerine bakabilirsin. Çoğu model iyidir açıkcası, Gigabyte eagle ve zotac modellerine bulaşma derim.
Gigabyte eagle ve zotac modellerini neden bulaşma dedin
anladım fakat o dediğiniz markalardaki 3060ti kartların fiyatları çok uçuk neredeyse 4050 ile aynı fiyattalar sizce değer mi yoksa 2. ele mi yönelmem lazım ?Soğutmaları zayıf.
anladım fakat o dediğiniz markalardaki 3060ti kartların fiyatları çok uçuk neredeyse 4050 ile aynı fiyattalar sizce değer mi yoksa 2. ele mi yönelmem lazım ?
Videodaki 3060.Değmez diye düşünüyorum ama karar sizin.
Evet geçilir kesinlikle ama sıfıra değmez, ikinci el.Hocam sizce geçmeye gerek var mı ?
Sonradan farkettim ben de.Videodaki 3060.
Biliyorum o fiyatlara 4050 laptoplar var onu demeye çalıştım bir dahakine daha da detay veririm XD bu arada 2. el 3060ti alırken nelere dikkat etmem lazım?Sıfır olarak zaten 3060 Ti alma, sıfır alıcak isen 4060 veya 4060 Ti falan bak. 4050 diye bir harici ekran kartı yok bu arada sadece laptopta şuan .
Biliyorum o fiyatlara 4050 laptoplar var onu demeye çalıştım bir dahakine daha da detay veririm XD bu arada 2. el 3060ti alırken nelere dikkat etmem lazım?
Reis garantili olması önceliğim zaten, benim sana demek istediğim şu ne gibi testler yapmam lazım adam belki kartı çok yordu veya mining yaptı vs artık ben bunları nasıl anlayıp alabilirim onu diyorum XDTest et sağlam ise al bu kadar . Garantili de bulabilirsen iyi olabilir.
Ben de RTX 4070 almak için 4 aylık ASUS Dual 3060 Ti GDDR6X ekran kartımı satmayı düşünüyordum, İstanbul'da iseniz ben de düşünebilirim satmayı.Reis garantili olması önceliğim zaten, benim sana demek istediğim şu ne gibi testler yapmam lazım adam belki kartı çok yordu veya mining yaptı vs artık ben bunları nasıl anlayıp alabilirim onu diyorum XD