Hocam işlemcin sanki biraz düşük kalmış ekran kartına darboğaz olabilirben ryzen 3 3100 kullanıyorum rx580 den 3070 geçtim ama bilgisayar masa üstünde gezerken kasıyor anlık drop yiyor veya bir şeye tıklanmıyo veya kapıtılamıyo
o işlemci o ekran kartını kaldırmazben ryzen 3 3100 kullanıyorum rx580 den 3070 geçtim ama bilgisayar masa üstünde gezerken kasıyor anlık drop yiyor veya bir şeye tıklanmıyo veya kapıtılamıyo
işlemci düşük hocam 3070 e en azından bi 5600x falan taksanız rahat edersinizben ryzen 3 3100 kullanıyorum rx580 den 3070 geçtim ama bilgisayar masa üstünde gezerken kasıyor anlık drop yiyor veya bir şeye tıklanmıyo veya kapıtılamıyo
işlemciyi de değişeceğim ama şuan bütcem yok ama masa üstünde kasması normal mi yoksa virüsten şüpeliniyorumişlemci düşük hocam 3070 e en azından bi 5600x falan taksanız rahat edersiniz
Reis güç kaynağından diyeceğim fakat kaç w? Yükte olmamasına rağmen güç kaynağı woltundandır birde darboğaz kesinlikle olurişlemciyi de değişeceğim ama şuan bütcem yok ama masa üstünde kasması normal mi yoksa virüsten şüpeliniyorum
%20 darboğaz varmış 600watReis güç kaynağından diyeceğim fakat kaç w? Yükte olmamasına rağmen güç kaynağı woltundandır birde darboğaz kesinlikle olur
Kullandığın PSU'nun markası modeli ne?işlemciyi de değişeceğim ama şuan bütcem yok ama masa üstünde kasması normal mi yoksa virüsten şüpeliniyorum
darboğaz yapıyor hocam sistem işlemci yükseltmelisin.ben ryzen 3 3100 kullanıyorum rx580 den 3070 geçtim ama bilgisayar masa üstünde gezerken kasıyor anlık drop yiyor veya bir şeye tıklanmıyo veya kapıtılamıyo
ramlerim kinston 32 gb cla16 3200mhz fsp marka psu kullanıyorumKullandığın PSU'nun markası modeli ne?
RAMler birbirinden farklı mı? RAMlerin Çipleri veya gecikme değerleri farklı olan farklı modellerse ondan da olabilir.
Aynen kanka desktop da darboğaz yiyor adamdarboğaz yapıyor hocam sistem işlemci yükseltmelisin.
Masaüstüne kasma donma yaşaman normal değil, darboğaz var ama masaüstü ile alakası yok onun. RAMlere memtest86 testi yap. OCCT den de Power testi yap, SSD den de olabilir, ona da badsector testi yap.ramlerim kinston 32 gb cla16 3200mhz fsp marka psu kullanıyorum
hocam yakın zaman korsan indirdim avast la taradım ama bir şey bulamadı ama virüs olabilirmiAynen kanka desktop da darboğaz yiyor adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masaüstüne kasma donma yaşaman normal değil, darboğaz var ama masaüstü ile alakası yok onun. RAMlere memtest86 testi yap. OCCT den de Power testi yap, SSD den de olabilir, ona da badsector testi yap.