3070 e 600w psu yetermi

samet5561

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Arkadaşlar sistemim imzadaki gibi sadece 3060 ın yerine 3070 sipariş ettim fakat psuyu hesaba katmadan adım attım sizce yeterlimidir 600w psu yoksa yükseltmemmi lazım
Kasanın özelliklerini şöyle bırakabilirim
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Arkadaşlar sistemim imzadaki gibi sadece 3060 ın yerine 3070 sipariş ettim fakat psuyu hesaba katmadan adım attım sizce yeterlimidir 600w psu yoksa yükseltmemmi lazım
Kasanın özelliklerini şöyle bırakabilirim Alıntıyı görüntüle
650w kalite bir psu idare eder diye düşünüyorum. Ama şahsi fikrim en düşük 750w olmalı ve rampage psu çok tavsiye edilmiyor, yanlış hatırlamıyorsam. Bence bütçe belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

650w kalite bir psu idare eder diye düşünüyorum. Ama şahsi fikrim en düşük 750w olmalı ve rampage psu çok tavsiye edilmiyor, yanlış hatırlamıyorsam. Bence bütçe belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
Hocam şuan için malesef bir bütçem yok olanı ekran kartına verdim bu psu 5-6 ay idare eder mi? sorunsuz ondan sonrasında psu alıırm

Hocam şuan için malesef bir bütçem yok olanı ekran kartına verdim bu psu 5-6 ay idare eder mi? sorunsuz ondan sonrasında psu alıırm
Bütçe yok ise çok konuşacak bir şey kalmıyor. Şu kadar idare eder diye yada şu kadar götürür diye kesin konuşmak da çok doğru olmaz. Ne kadar doğru bulmasamda, elinizdeki ürünü kullanın geçin artık. Ama yine şahsi fikrim kısa zamanda değiştirmeniz yönünde.

Son düzenleme:
Bütçe yok ise çok konuşacak bir şey kalmıyor. Şu kadar idare eder diye yada şu kadar götürür diye kesin konuşmak da çok doğru olmaz. Ne kadar doğru bulmasamda. Elinizdeki ürünü kullanın geçin. Ama yine şahsi fikrim kısa zamanda değiştirmeniz yönünde.
sağolun hocam umarım idare eder diyelim ozaman değiştireene kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,091
Üyeler
190,859
Son üye
Hicks_Vicks
Geri